Açılmayan bilgisayara USB'den format atma (Windows 7)

Sponsorlu Bağlantılar

cennetbahcesi

cennetbahcesi

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan bilgisayara USB'den format atma (Windows 7)
benzer konulara baktım ama maalesef işime yaramadı, bu yüzden yeni konu açıyorum..
kardeşimin bilgisayarına virüs girdi ve bilgisayar açılmıyor. açılıyor da kendini sonradan kilitliyor hemen, hiçbi şey yapamıyorum. microsoftun windows 7 usb dvd download toolson iso dosyasını 4 gblık flash diskete atmayı denedim defalarca ama 4. etapta hep hata verdi. dosyayı geçiremedik tekrar deneyin diyor. hafıza kartını da biçimlendirdim. so dosyası 3 gb bile değil, 4 gblik belleğe o yüzden mi almıyor düşündüm ama o da olamaz.
cd rom çalışmıyor o yüzden flashtan format atmalıyım
sizce sorun nedir veya başka ne şekilde format atmamı tavsiye edersiniz? hoş bu iki seçenekten başka seçenek yok sanırım:)

marist

marist

Üye
Arkadaşım Ben FLash BeLLekten Laptopa Format atmıştım. İLk önce Başka Bİr BiLqisayardan Windows 7 Format DosyaLarını buL FLash BeLLeqe At ÖyLe Dene oLmazSa Burdayım. AçıLışta Driver Secmeni isterse USB Seç..

KoLay qeLsin.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Arkadaşım Ben FLash BeLLekten Laptopa Format atmıştım. İLk önce Başka Bİr BiLqisayardan Windows 7 Format DosyaLarını buL FLash BeLLeqe At ÖyLe Dene oLmazSa Burdayım. AçıLışta Driver Secmeni isterse USB Seç..

KoLay qeLsin.

ne dedıgını ben bıle anlamadım :haha:

bunlari arkadaş yapmış zaten...
Orjınal win7 iso okullanıyorsun demı..
Mıcrosoft onaylamasından geçmış iso dan bahsedıyorum... Eger orjınalse hata vermemesı gerekır.. Bırde başka bır pc de deneyın..

cennetbahcesi

cennetbahcesi

Üye
    Konu Sahibi
yok win7 orijinal değil sanırım, pekte emin değilim ama internetten indirdim.
başka pcde deniyeyim bakalım belki olur. peki olmazsa win7'yi başka ne şekilde hangi programla atabilirim belleğe?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Windows un kendi programini kullanirsan orjinal ISO kullanman gerek. Asagidaki konuyu incele istersen, senin gibi problem yasayanlar icin hazirlamistim.

Windows 7 USB

• Beğen
Tepkiler: technoshark
cennetbahcesi

cennetbahcesi

Üye
    Konu Sahibi
tamam usb boot olayını hallettim ama şimdi ilk açılışta önceliği usbye vermem için her hangi bir seçenek yok bios menüsünde. bilgisayarın markası packard bell, 4-5 senelik bir bilgisayar. modelini şu anda bilmiyorum. ama bazı anakartlar desteklemiyormuş, bu yüzden olabilir mi acaba? advanced setuptan 1st ve 2nd boot device de sadece optik sürücü ve st ile başlayan bir şey var, st'nin ardında üç beş tane de rakam mevcut. ne yapmamı önerirsiniz??

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bilgisayarin tam model numarasini verebilir misin? BIOS update var mi bakalim.

Üst Alt