mgilik
Üye
Açılmamış Kutusunda Sıfır Nokia 2220 Graphite
Ürünü Vodefone'dan hediye olarak kazandım.
İhtiyacım olmadığından satıyorum.
Üzerinde disbritör firma garanti etiketi mevcuttur... Kesinlikle kutusu açılmamıştır...
Hediye geldiği için faturası mevcut değildir. Garanti takibi tüm nokia modellerinde olduğu gibi seri numarasından yapılmaktadır. Nokia KOM A.Ş. tarafından 2 yıl garantilidir.(Kayıt tarihi garanti başlangıcı kabul edilir,Nokia servisinden imei numarası ile yapılan kontrolde 10 Mart 2012 tarihine kadar garantili gözükmektedir....)
İhtiyacım olmadığından satıyorum.
Üzerinde disbritör firma garanti etiketi mevcuttur... Kesinlikle kutusu açılmamıştır...
Hediye geldiği için faturası mevcut değildir. Garanti takibi tüm nokia modellerinde olduğu gibi seri numarasından yapılmaktadır. Nokia KOM A.Ş. tarafından 2 yıl garantilidir.(Kayıt tarihi garanti başlangıcı kabul edilir,Nokia servisinden imei numarası ile yapılan kontrolde 10 Mart 2012 tarihine kadar garantili gözükmektedir....)
Mersin'de elden teslim nakit 125 TL, yada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.
PAZARLIK YOKTUR... SON FİYATTIR...
Bulundugum şehirden elden teslim almak isteyenler mesaj atabilir.
Seri numarası kopyalanmasına karşı iade kabul edilmez....
SADECE KARGO HASARI BULUNAN (Tutanak tutulmuş) İADELER KABUL EDİLİR...
PAZARLIK YOKTUR... SON FİYATTIR...
Bulundugum şehirden elden teslim almak isteyenler mesaj atabilir.
Seri numarası kopyalanmasına karşı iade kabul edilmez....
SADECE KARGO HASARI BULUNAN (Tutanak tutulmuş) İADELER KABUL EDİLİR...
NOT: kutu üzerindeki resimlerde pembe renk gözükmesine rağmen üzerinde GRAPHITE (grafit) yazmaktadır.Nokia shopdan edinilen bilgiye göre ürün rengi grafittir.pembe kutu üzerinde temsili renktir...
Detaylı bilgiye yetkili satıcılardan ulaşabilirisiniz...
PTT kargo ile ücretsiz gönderilir. Başka bir firma ile gönderilmesi istenirse alıcı ödemeli olarak gönderilir...
Detaylı bilgiye yetkili satıcılardan ulaşabilirisiniz...
PTT kargo ile ücretsiz gönderilir. Başka bir firma ile gönderilmesi istenirse alıcı ödemeli olarak gönderilir...