Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acillllllll son gün yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maNthis
Üye
Konu Sahibi
Acillllllll son gün yardım
Mrb arkadaslar 450-600 tl arasında bı butcem var hangı telefonu almamı onerırsınız
61semih
Üye
gio
harun22
Üye
Galaxy Gio İdeos x5 sana hangisi uygunsa...
baranselona
Üye
ideos x5
fireman87
Üye
GİO alabilirsin x5 ölü yatırım olabilir..
nalcam22
Üye
idoes x5
kpln04
Üye
X5 bende alıcam
cheack
Üye
Mümkün olursa 100TL kadar daha çık, Samsung Galaxy Ace al güzel telefon
Feys_MaqDuRu
Üye
Çakma İphone Al
Ocean258
Üye
optimus me'ye bakabılırsın fıyatı uygun.. 3 ay kullandım bı sıkıntı yasamdım telefondan. tasarımı ıyı şarj suresınden ekran kalitesinden baya memnundum.. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı olmuyor google market saolsun.. tavsiye ederim bakmanı..
buket2
Üye
%50 şarj tasarruflu optimus me'yi tavsiye ederim... android froyo işletim sistemine sahip, kibar tasarımlı, parlak dokunmatik ekrana sahip güzel bir telefon. 400 tl fiyatı var
technoshark
Üye
Arkadaşım öyle bir başlık atmışsın ki dedim ne oluyor android işletim sistemli telefon alman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum
mangdaşire
Üye
gio bakabilirsin.eger bilmedigim markalarda olabilir dersen huawei ideos x5 donanım olarak daha iyi.
technoshark
Üye
huwai hiç kullanmadım ama ciddi anlamda adını son günlerde iyice duydum, kullanan arkadaşlar varmı ? bende merak ettim nasıl birşey diye ..
baranselona
Üye
ben kullanıyorum hocam sorabilirsiniz
technoshark
Üye
Sana göre +/- nelerdir ?
baranselona
Üye
artıları
*android..
*flashplayer 10.3
*büyük ekran
*hızlı işlemci
*kamera( kim ne derse desin gündüz oldukça iyi çekiyor-makrosuda oldukça iyi- video performansıda kamerayı fazla hareket ettirmeyince çok kaliteli)
*hızlı internet
* wifi hotspot ( kablosuz modem olarak çevreye internet yayma)
*ekran kalitesi(480x800 pixel 3.8 inçte film seyretmesi çok iyi)
*piyasadaki nerdeyse bütün oyunları kaldırıyor
ve onbinlerce android uygulaması-teması ile telefonunu tamamen özelleştirebiliyosn mesela dolphin browser HD ile internette gezdiğin sayfayı direk türkçeye çevirebiliyosun yada sayfayı pdf olarak kaydedebiliyosun... uber music programıyla sanatçı resimlerini ve biyografisini internetten indirerek müziği dinlerken arkaplanda 3.8 inç sanatçı resmi koyuyor.. teamwiewer ile bilgisayarını kontrol edebilirsin.. sound hound ile tanımadığın müzikleri bulursun-google çeviri ile onlarca dili birbirine çevirebilirsin- x5 in içinde gelen aldiko adlı programla e kitapları okuyabilirsin-world exel dosyalarının hepsini documents to go ile açabilirsin... vb.. (bu saydıklarım çoğu android cihazla yapılabilir...)
eksileri
*şarzı az gidiyor en fazla 2-3 gün dayanır(kullanmazsan) normal kullanımda 1-2 gün arası değişir..
*internette videolarda flashplayer düzgün çalışmasına rağmen ileri sardırınca browseri kapatıyor(internet paketim sınırsız 8 tl 100 mb tan sonrasını yavaşlatıyor vodafone ortalama saniyede 30 kb ile indirme yapabiliyor)
*bazı kullanıcılarda mikrofondan karşıya ses az gitme sorunu oluyormuş..
videoda herşey anlatılıyor fiyatı çok pahalı olan cihazları bile geçiyor performansta...
Videoyu komple izledim güzel bir anlatım olmuş ama camera kalitesi o kadar iyi olmasada fiyatı 600 tl altında deyip durması enteresan, sanki az bir paraymış gibi bahsediyor olması sinirimi bozdu (: ama telefon güzelmiş gerçekten bende beğendim
Videoyu komple izledim güzel bir anlatım olmuş ama camera kalitesi o kadar iyi olmasada fiyatı 600 tl altında deyip durması enteresan, sanki az bir paraymış gibi bahsediyor olması sinirimi bozdu (: ama telefon güzelmiş gerçekten bende beğendim
fiyatı 550 tl olupta kendinden pahalı cihazlardan daha iyi sonuçlar alabildiği için ve bu fiyata bu özellikte piyasada başka cihaz olmadığı için sürekli vurguluyor
technoshark
Üye
olabilir bak (: neyse ama ciddi anlamda beğendim yani kurcalama fırsatım olursa bende bir bakarım bu ürüne.