acillll htc desire cihazım açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

assaraya

Üye
    Konu Sahibi
acillll htc desire cihazım açılmıyor
arkadaşlar selam herkese.yeni bir android kullanıcısıydım.htc desire cihazım var.cihaz marketten duvar kağıdı indirirken birden kendiliğinden kapandı bir daha açılmadı.yeşil htc yazısı yanıp kalıyor. bataryayı her çıkarıp takmamda gene yanıp kalıyor.delirecem.cihazıda çok iyi bilen birisi değilim.ne olmuş olabilir.birisi işletim sistemi çökmüş dedi ama ne kadar doğru.bilgisi ve yardımı dokunan bir arkadaş olursa çok hayır duamı alacaktır.2.2 froyo vardı cihazda.tekrar yüklemekmi gerekecek?yükleneceksede basit bir şekilde çok iyi anlmaya biri olarak yapabileceğim dilde anlatırmısınız?şimdiden çok teşekkürler.:hmmm
 


humusca

Üye
telefon htc yazısına geliyorsa recovery moduna geçiyordur yalnız her cihazın recovery moda geçişi esnasında farklı tuş kombinasyonları kullanılıyor(kamera+ses kısma+power tuşu gibi).telefonu recovery moduna alıp yeniden rom güncellemesi yapman yada aynı yazılımı başka bir kaynaktan bulup yeniden yüklemen bunun içinde biraz araştırma yapman gerekiyor geçmiş olsun .
 

assaraya

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim bakalım hayırlısı.
 

kubilay074

Üye
Arkadaşlar Htc Desire s Kullanıcısıyım. benzer bi sorun benimde başıma geldi. Android marketten telefonumdaki uygulamaların güncellemesini yapıyordum birden telefon kasmaya basladı tuşlar işlev yapmaz oldu mecburen bende bataryayı söktüm tekrar açmaya çalıstım yeşil htc yazısında kaldı telefon ilerleyemedi . bir kaç kez batarya söktüm taktım yine açılmadı . Forumları yabancı forumları gezdim tam anlamıyla bi çözüm bulamadım . Sonra kendim ses kısma tuşu ile power tusuna aynı anda basarak recovery moduna geçtim orada factory reset butonu var onu işaretledim telefon yeniden başladı ve şu an bi sorun görünmüyor normal kullanıyorum smslerim önceki programlarım gitti ama olsun . Umarım Böyle sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı oluruz.
 


Üst Alt