Uygulama acilll yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
acilll yardim
Arkadaslar cyanogenmod romum var ama teli fabrika ayrlarina sfrlamak istiyorum ve romumun gitmemesi gerek acil yardimmmmm

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Arkadaslar cyanogenmod romum var ama teli fabrika ayrlarina sfrlamak istiyorum ve romumun gitmemesi gerek acil yardimmmmm

Fabrika Ayarlarına Dönersen Rom'un Gitmez sadece 3.parti yüklediğin uygulamalar silinir cihazından. Flash Olarak(Recovery İnstall) yüklediklerin sistemin içerisine gömüldüğü için silinmez. Fakat Recoveryden Kesinlikle Format System yapma. Yada Wipe Data Factory Reset Kısmından "Install New Rom" a tıklama.. Kolay Gelsin..

proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika Ayarlarına Dönersen Rom'un Gitmez sadece 3.parti yüklediğin uygulamalar silinir cihazından. Flash Olarak(Recovery İnstall) yüklediklerin sistemin içerisine gömüldüğü için silinmez. Fakat Recoveryden Kesinlikle Format System yapma. Yada Wipe Data Factory Reset Kısmından "Install New Rom" a tıklama.. Kolay Gelsin..
Teşekkürler uğur byk ihtimal fbrika yapcaz

proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı ya telefon brick oldu gitti tel.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Olmadı ya telefon brick oldu gitti tel.
Brick oldu derken? Brick yapmayla hiç bi alakası yok burada konuşulanların. Brick nasıl olur?
yanlış Rom flaşlamaya çalışırsın Brick olur.
factory reset yapmadan rom üstüne rom kurarsın soft brick olur. vs. vs.
Yani demek istediğim fabrika ayarlarına dönmek cihazı brick yapmaz. yaptığın işlemide söylede insan suçluluk duygusu taşımasın!.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
Brick oldu derken? Brick yapmayla hiç bi alakası yok burada konuşulanların. Brick nasıl olur?
yanlış Rom flaşlamaya çalışırsın Brick olur.
factory reset yapmadan rom üstüne rom kurarsın soft brick olur. vs. vs.
Yani demek istediğim fabrika ayarlarına dönmek cihazı brick yapmaz. yaptığın işlemide söylede insan suçluluk duygusu taşımasın!.
Yani brick oldu derken telefondaki rom gitti telefon sürekli recevery giriyor bende eski sürümünü indirdim indirince kota gitti Yani senin dediğin yanlış romum gitti!!!

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Yani brick oldu derken telefondaki rom gitti telefon sürekli recevery giriyor bende eski sürümünü indirdim indirince kota gitti Yani senin dediğin yanlış romum gitti!!!
bence senin dediğin yanlış fabrika ayarlarına dönerek gitmez rom.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
OLdu işte bitti tamam hadi konu kapattırcam

kardeş, konu bitip bitmemesi değil. bilmiyorsan bilene danışacaksın. bu ayıp değil kötü de değil. fakat kendi beceriksizliğini başkalarının üzerine yıkmak ayıp. Android cihaz sende yok birtek. bende anamdan doğduğumda biliyor değildim. buradan bir kişi fabrika ayarlarına döndüm cihazımda ki rom silindi desin ben üyeliğimi kapatıcam. ama yapamadığın bişeyler için insanlara suç atma. bilmeyip sorduysan verilen cevaplara saygı duyup uygularsın yada uygulamazsın.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu sahibi isteği üzerine:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt