ACİLLL NOKİA N95 8gb Kutulu ((350TL))! SATILDI.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ninjaa

ninjaa

Üye
    Konu Sahibi
ACİLLL NOKİA N95 8gb Kutulu ((350TL))! SATILDI.
Cihaz kralmali ye satılmıştır.Teşekkürler.

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyat güzel cihaz güzel...

kralmali

kralmali

Üye
dostumm bende n95 arıyorumm bende de n73 me var sadece joysiti hasarlıı oda sorun olmuyorr basıyorr yanii birde arka kapakta çiziklerr varr telefonn açılmamıştır yazılımsall olarak hiçbir sorunu yokktur orjinaldir eğer takas istiyorsan üstüne ne kadar istersin???? resimlerinide koyabilirim....

Emre-45

Emre-45

Üye
dostumm bende n95 arıyorumm bende de n73 me var sadece joysiti hasarlıı oda sorun olmuyorr basıyorr yanii birde arka kapakta çiziklerr varr telefonn açılmamıştır yazılımsall olarak hiçbir sorunu yokktur orjinaldir eğer takas istiyorsan üstüne ne kadar istersin???? resimlerinide koyabilirim....
iPhone alacağımdan satıyorum diyor arkadaş ama .

kralmali

kralmali

Üye
dostumm dediğimm gibi n73 music edition var üstüne ne kadar istersinn resimlerinii atarımm ????

la_cosa

Üye
telefonu ne kadar kullandın,kızağı hoparlörleri nasıl (sana mesaj atan benim ;) )

kralmali

kralmali

Üye
arkadaşla anlaştıkk para aktarımınıı yaptım...

ninjaa

ninjaa

Üye
    Konu Sahibi
kralmali

kralmali

Üye
arkadaşla anlaştık ödemeyii yaptım oda belirttiği gibi aynı gün içinde kargoya verdi.. gerçekten güvenilir birisi...:oke:
ürün elime geçince birkaç açıklayıcı yorumda yaparım...

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşla anlaştık ödemeyii yaptım oda belirttiği gibi aynı gün içinde kargoya verdi.. gerçekten güvenilir birisi...:oke:
ürün elime geçince birkaç açıklayıcı yorumda yaparım...
Böyle biraz riskli oluyor ama arada güven varsa sorun yok..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt