ACİLLL!! 5800 CFW attım telefon açılmıyor orjinal yazılıma nasıl dönebilirim lütfen yardımm?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan.ersoy

Üye
    Konu Sahibi
ACİLLL!! 5800 CFW attım telefon açılmıyor orjinal yazılıma nasıl dönebilirim lütfen yardımm?
5800 red lütfen yardım edin CfW attım tel. kapandı ve açılmıyor lütfen yardım edin..:(:(:(

telefon ekran acılıyor kararıp kapanıyor orjinal yazılıma dönmek istiyorum ve hiç bilgim yok ayrınıtı yardım edin lütfennn :(:((::(:(:(:(:(:(:(

anılbaran

anılbaran

Üye
yardım etcem ama bıraz sabır bazı ıslerım var sımdı

bosnags

bosnags

Üye
5800 CFW attım telefon açılmıyor lütfen yardım edin orjinal yazılıma nasıl dönebilirim lütfen yardımm???
telefon ekran acılıyor kararıp kapanıyor orjinal yazılıma dönmek istiyorum ve hiç bilgim yok ayrınıtı yardım edin lütfennn :(:((::(:(:(:(:(:(:(

hocam geçen benim telede aynı şey oldu sürekli reset atıyordu.şimdi bu sorunu düzeltmek için navifirm adlı programdan ve telefonuna uygun orjinal fw dosyalarını indir.jaf ile flasla:)

ersan.ersoy

Üye
    Konu Sahibi
yardım etcem ama bıraz sabır bazı ıslerım var sımdı
tmam çok saol. şimdiden :(

----------Eklendi @ 21:13:46 ---------- Yazıldı @ 21:13:00 ----------

hocam geçen benim telede aynı şey oldu sürekli reset atıyordu.şimdi bu sorunu düzeltmek için navifirm adlı programdan ve telefonuna uygun orjinal fw dosyalarını indir.jaf ile flasla:)

tmam ama navifirm çalısmıyo pc de hata veriyor? msn den dosyaları gönderirmisn 5800

bosnags

bosnags

Üye
tmam çok saol. şimdiden :(

----------Eklendi @ 21:13:46 ---------- Yazıldı @ 21:13:00 ----------

tmam ama navifirm çalısmıyo pc de hata veriyor? msn den dosyaları gönderirmisn 5800

göndermek isterdim gerçekten ama maalesef mobilden giriyorum:)

ersan.ersoy

Üye
    Konu Sahibi
tmam.. arkadaslar yardım edin.. :(

juristokrat

juristokrat

Üye
kardeş orjinal yazılım şart değil ise başka bir fw de atabilirsin Jafla.hem navi de hata weriyormuş.

ersan.ersoy

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor denedik... :( tel açıkmıyor ekran geliyo kararıp çizgiler çıkıyo sonra kapanıyor

deadlydesire

deadlydesire

Üye
korkma ya ii oku cfw anlatımlarını tekrar yükle... bi sorun olmaz.... forumda konular mevcut...

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır arkadas 52.10 1 cfw sini 52,0007 ye kurmaya çalısmıs sunrise nin ki ni kurmaya calısmış

bosnags

bosnags

Üye
öle yapmışsa sonucun böyle olması normal.markasına ve versiyonuna uygun bir cfw kurarsan sorunnun düzelir

anılbaran

anılbaran

Üye
52 101 orgınal olnını yuklemeyı denesen bence cfw sahıbnde mesaj atcaktı o yardımcı olursa olur :oke:

ersan.ersoy

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım tel. naptımsa düzelmedi... :(:(:(

muratpa55tr

Üye
sitede bazı serefsizler var öle bi cwf yapmışki üstüne orjinal fw bile yüklenmiyo açılmıyo telefon güvenende suç

ugur_494

Üye
bnde bugün sinsure attım ama bilmiodm eski versiına dönemeyecegimi şimdi101 yüklü navifirmden orjinal 101 5800 yükledim o oluo ama türkçe olmuo dil paketi araştırıom ya bir bilginiz vrmı garanti hakkında garanti bozulmuşmudur?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
benim basıma da n97 geldi öyle birsey 20 tl verdim hallettiler ama benim ki açma tusuna basınca sadece titriyordu başka tepki yokdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt