acill yardımm samsung monte youtube den video izlenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir5505

Üye
    Konu Sahibi
acill yardımm samsung monte youtube den video izlenmiyor
arkadaslar 3 once aldıqım samsung monte s5620 den internet uzerinden video izlenmiyor youtubeye giriyor fakat videoyu açmıyor dns error veya bağlantı kurulamadı hataları veriyor bir bolt browser yukledım fakat gene açmıyor hata veriyor ne yapmalıyım monte kullananlar ve bu sorunu aşanlar yardımcı olsunnn..:ağlarım::ağlarım:

fireman87

fireman87

Üye
Monte'de flash yok diye biliyorum o yüzden izleyemiyosun.

'Patron

'Patron

Üye
youtubedkıler bizde açılıyor 3.1 flaş yeterlı

kadir5505

Üye
    Konu Sahibi
youtubedkıler bizde açılıyor 3.1 flaş yeterlı
indirdiğin linki verebilirmisin ya bulamıyorumm ben sadece flash player yeterli mi baska değişik programlara gerek yok dimi??:ağlarım:

'Patron

'Patron

Üye
indirdiğim falan yok. telefonda yuklu gelıyor

sancaqbey42

sancaqbey42

Üye
ayarlar-uygulama ayarı-vod ayarı-avea gprs wap yada hattın neyse gprs wap seç açar

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
Abimde monte var flash fln yuklemedik zaten yuklu geliyor hattı vodafone gprs ayarindan vodafone interneti sectik oldu yani salih arkadaşımızın dediği gibi hattının gprs ayarını seç

arafatgenc

Üye
yeni bir monte aldım arkadaslar ben bu telefonun internet hizi çok yawaş bide menüdeki internet siteleri çalişmiyor nasil çalştrabilirim

kadir5505

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir monte aldım arkadaslar ben bu telefonun internet hizi çok yawaş bide menüdeki internet siteleri çalişmiyor nasil çalştrabilirim

Öncelıkle herkese tesekkurler sorun cozuldu bu arada ınternet bndede yavas onun nedenı operatorden kaynaklanıyodur (bnce) gprs ayarlarından kndıoperatorunu seç

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
bende avea gprs wap yok nasıl yükleyebilirim

Black-killing

Black-killing

Üye
Bak kardeşim eğer videoyu kendi playerinle izlemek istiyorsan video ayarlarından bağlantı noktasını seçip ne üzerinden giriyorsan onu seçmelisin.Eğer direk youtube üzerinden izlemek istiyorsan istediğin videoya gel.Sonra Url adresinin üzerine gelip en son yere &mobileflash=1 yazıp adrese git demen yeterli umarım yardımcı olmuşumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt