acill yardım qt...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
acill yardım qt...
arkadaşlar c503 telime ne kadar uğraşssamda yükleyemedim şu qt yi lütfen yardım edin yüklemeye hazırlanıyor dio sonra yüklenemedi die bi uyarı çıkıyo delircem yaa oviden bile indirdim ama hepsindede Aynı şey lütfen yardım edin acaba bu cfw den kaynaklanırmı ?

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw yüklü ise onu yapımcıya sor derim . En iyisini obilir

devil1903

devil1903

Üye
arkadaşlar c503 telime ne kadar uğraşssamda yükleyemedim şu qt yi lütfen yardım edin yüklemeye hazırlanıyor dio sonra yüklenemedi die bi uyarı çıkıyo delircem yaa oviden bile indirdim ama hepsindede Aynı şey lütfen yardım edin acaba bu cfw den kaynaklanırmı ?
Symbian Turkiye'nin yaptığı Fertile Ceres'in ilk versiyonu yani FP1 olmayanı yüklü ise onda QT problemi vardı. Bende şu an Fertile Ceres FP1 CFW'si yüklü ve QT'yi sorunsuz yükledim fMobi'yi bile kurdum ve kullanıyorum.

ahmetc503

Konu Sahibi
kurduğun qt yi paylaşırmısın

devil1903

devil1903

Üye

Telefonuma yüklediğim QT ve bileşenlerini buradan alabilirsin.

ahmetc503

Konu Sahibi
çok teşekkür ederim

----------Eklendi @ 17:17:41 ---------- Yazıldı @ 17:13:02 ----------

deniyorum

sarı bordo

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Bende qt mağduruyum indirdim inşallah çalışır

ahmetc503

Konu Sahibi
çalıştı! her türlü qt yi denemiştim olmuyodu bende qt nin en eski sürümünü yükledim sonra soft format attım sonrada arkadaşın verdiğini yükledim oldu herkese çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...