ACİLL YARDIM LÜTFEN General mobile kernel bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

bveo1990

bveo1990

Üye
    Konu Sahibi
ACİLL YARDIM LÜTFEN General mobile kernel bozuldu
ACİLL=>> okuldan aldığım general mobile e-tab 4 tabletime framaroot.apk adlı dosyayı indirip kurdum sonra root tamam dedi cihazı açıp kapadım sonra aktivasyon sayfam yeniden geldi aldında cihazın kernel bütünlüğü bozuldu yazıyor her açıp kapama aynı şey ve tablet donuyorr LÜTFEN BANA YARDIMM EDİNN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (06.06.2014)resmi

DarkLight

Üye
Kardes format at. Okul tabletim yok fakat recovery mod varsa bi format denenir

dgknulkr

Üye
ACİLL=>> okuldan aldığım general mobile e-tab 4 tabletime framaroot.apk adlı dosyayı indirip kurdum sonra root tamam dedi cihazı açıp kapadım sonra aktivasyon sayfam yeniden geldi aldında cihazın kernel bütünlüğü bozuldu yazıyor her açıp kapama aynı şey ve tablet donuyorr LÜTFEN BANA YARDIMM EDİNN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ben de de aynı sorun vardı ama hallettim.Biraz karışık ama istersen anlatabilirim.Bu işler formatla olmuyor kardeşim tek çözüm mdm policedialer ve birkaç şeyi kaldırmak...Sen bana tekrar yazınca bakacağım anlatırım nasıl yapıldığını

DumannS

Üye
Benimde öyle oldu .s

metnes71

Üye
benim de öyle , bu sorunu nasıl çözdünüz.

mamo32

Üye
bende de aynı, nasıl bu sorunu çözebilirim

bytekin07

bytekin07

Üye
framarootla rootladıktan sonra tableti kapatın recovery modda sıfırlayın sonra 6 haneli şifrenizi ve tc niz4 girerek aktive edin sonrada mdm yi kaldırın sorun çözülür

Üst Alt