Uygulama acill yardım bataryam 3-4 saat anca gidiyor. ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
acill yardım bataryam 3-4 saat anca gidiyor. ?
xperia x10i telefonum var. sarjı uzun gitsin diye kalibrasyonu yaptım ama artık sarjım hiç oynamasam herşeyi kapatsam bile 2-3 saatte bitiyor acil çözüm ?

Buğra

Buğra

Admin
Batarya kalibrasyonunu doğru yaptığınıza emin misiniz? eğer doğru yaptıktan sonra bile 2-3saat anca dayanıyorsa artık bataryanın ömrü dolmuş değiştirmeniz gerekiyor :)

ATA359

Üye
bataryayı ne kadar süredir kullanıyorsunuz kaç aydır?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kalibrasyon yapsan bile pek fayda etmez normalde hç ayar çekmesen bile en az bi 10 saat gider.muhtemelen bataryan şışmiş.garantiye gönder kafan rahat olsun

*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
telefon 3 yıllık. 3yıldır aynı batarya. telefonu fabrika ayarlarına aldım. şimdi tekrar deniyecem. ama bu seferde orta tuş çalışmamaya başladı. yani çalışıyorda önceden tıkladım mı ana menüye girer yada bir uygulamadaysam ana menüye dönerdim artık olmuyor .s ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefon 3 yıllık. 3yıldır aynı batarya. telefonu fabrika ayarlarına aldım. şimdi tekrar deniyecem. ama bu seferde orta tuş çalışmamaya başladı. yani çalışıyorda önceden tıkladım mı ana menüye girer yada bir uygulamadaysam ana menüye dönerdim artık olmuyor .s ?

tekrardan bi rom yükleyip kalibrasyon war bktın aynı şeyler.genpa yolu görundu sana

restmod

restmod

Üye
Buyuk ihtimal batarya olmus artik yeni batarya almani oneririm

*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
şarj işini hallettim. telefonu fabrika ayarları aldım. düzeldi. batarya saglıklı gidiyor ama bu seferde orta tuş çalışmıyor. yani çalışıyorda sadece ekranı yakıyor. önceden menüye dönerdi bir uygulamada iken artık girmiyor .s

- - - Eklendi - - -

yükleyebileceğim bir xperia x10 ROM linki verebilecek VARMI ?

*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
telefon birde karşıdan arayana hep meşgulum gibi gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt