ACİLL :( Mesaj Gönderilemedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
ACİLL :( Mesaj Gönderilemedi
Meraba arkadaşlar :

Hattım vodafone turkcell den geçtim ama vodafonede bedava ne kampanyasına hediye yazıp 3636 yazıp gönderiyorum gitmiyor bekletiyor aynı şekilde 3g felan mesajlarınıda göndermiyor ayarlarda sorun yok hiç oynamadım ayarlarıyla ama 3 gündür mesaj gönderemiyorum Telefonum c5-03 başka telefona takıp denedim aynı göndermedi Yardımlarınızı bekliyorum ...:off: :vur

BrainFree

BrainFree

Üye
Vodafone sitesine gir. Online self servise giriş yap ordan hat işlemlerinden sms gönderme hizmetini kapalıysa aç. Eğer açıksa 542 yi ara.
Beceremezsen de 542 yi ara yardımcı olurlar.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Beyin Bedava :D Beceririm sen yorma kendini sağol yardım için deneyim bi ama şu kodlar varya hepsini yaptım işe yaramadı tele rest attım felan 3 gündür vodafone un bedava interneti için mesaj gönderemiyorum .s:tşk: :off: Kontör yok acaba onun içinmi dicem ama 3636 ya bedava gönderiyor denedim

----------Eklendi @ 23:53:25 ---------- Yazıldı @ 23:51:41 ----------

Vede 542 hiç birşeyi düzeltmiyor aradım geçen adam 5 liraya sms paketi satmaya çalışıyor :P :d::ağlarım:

seyyid70

Üye
bu sorun bende de olmuştu hattına tl yüklet daha sonra tl 0 olsa bile gönderebilirsin.

aydakiyuz

Üye
Selam hocam,
hattındaki bakiye 0 ise sms gönderemezsin. Vodafone da TL yükletme 7 TL den başlıyor. En az 7 Tl yükle ve dene.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Engellemiş vodafone benim hattı alla alla gittim bayide hallettim yardım için teşekkürler vodafone çok mal

lolaman

lolaman

Üye
Kardeşim para yükle demişsiniz de bende hiç yok para ben yolladım 2 dk sonra mesaj geldi 5 nisana kadar bedava internet açılmıştır diye.Boşuna para harcatmayın adama..

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
kontur yükle tekrar dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt