vodafone mesaj atmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
vodafone mesaj atmıyor
arkadaşlar benim hattım vodafone cepnet250 paketi aldım maddi sıkıntılardan dolayı kapatmak zorunda kaldım kapatmak için.
IPTAL CEPNET250 yazıp 3636 ya göndermem gerekiyodu gönderemedim . kontör aldım arkıma mesaj attım atamadım .
arkımın turkcell hattını taktım telefonumda onun 3g sini açmak için mesaj attım arklarla mesajlaştım ve çıkardım sorun telefondan değilse neyden . tek benim başımamı geldi böyle bişey.

Not : sakım 4440542 yi arayım demeyin açanlar bi halt bilmiyorlar vodafoneye atamıyorum diyorum kontörünüz yok diyor vidofone bedava servis değilmi arkadaşım ...

ismail

ismail

Üye
:allalla: ilkkez senden duydum böyle bişey :(
4 senedir kullanıyom böle bi sorunum olmadı. Sen gene ara ama biraz sert çık bişey bilmionuz falan de müdürü falan iste

_RYUK_

_RYUK_

Üye
vodafonun sitesine gir oradan telefon numaran ve şifren ile giriş yap.oradan bak bakalım hattınin mesaj gönderme seçeneği acıkmı diye

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
vodafonun sitesine gir oradan telefon numaran ve şifren ile giriş yap.oradan bak bakalım hattınin mesaj gönderme seçeneği acıkmı diye

abi işte onada mesaj atamıyorum erteliyo 2 dk sonraya 2 dk sonra gönderilemedi diyo

- - - Eklendi - - -

abi işte onada mesaj atamıyorum erteliyo 2 dk sonraya 2 dk sonra gönderilemedi diyo

s yazıp 7048 e gönderiyosun ya

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
aynen bu gün bende iptal ettirmek istedim ama msj gönderilmiyor erteliyor sürekli... iptal cepnet250 yazıp 3636 ya gönderiyorum ama msj gitmiyor.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
*3636# yi denedin mi?

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

bunu kullanarak paketini iptal edebilirsin ilk önce *3636# tuşla daha sonrada arama tuşuna bas.karşına bir yer çıkacak oradan tarifeler yazan kısma gir. Karşına internet paketleri çıkacak oradan hangi pakete sahipsen iptal edebilirsin

onu biliyorum zaten o müşteri hizmetindeki kadın söledi ama msj atamıyorum ...

mc_davut

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum lutfen yardım et

phasan

phasan

Üye
Benim hat mesat atiyor nezaman atsam sorun cikarmiyor saol vodafone

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
bende de aynı sorun var 2 gündür mesaj atamıyorum

phasan

phasan

Üye
Ben hergun sms atiyorum saol vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt