ACİLL ACİLL !!! Samsung galaxy ace almak istiyorum yardım edermisiniz bişeyi merak ediyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
ACİLL ACİLL !!! Samsung galaxy ace almak istiyorum yardım edermisiniz bişeyi merak ediyorum.
ARKADAŞLAR GALAXY ACE ALMAK İSTİYORUM YANLIZ YOUTUBEDE TELEFONUN VİDEOLARINA BAKARKEN BU VİDEODA ANGRY BİRDS RİO DA TELEFONUN ZORLANDIGINI GÖRDÜM. ACABA TELEFONUN SÜRÜMÜNÜ ANDROİD 2.2 FROYO DAN 2.3 OLAN SÜRÜME YÜKSELTSEK ÇÖZÜM OLUR MU. BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

Peocawe

Peocawe

Üye
Galaxy Ace alacağına Huawei İdeos x5 al derim. :)

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace alacağına Huawei İdeos x5 al derim. :)
Bİ ARAŞTIRAYIM BAKAYIM ONUN FİYATI NEDİR NE DEĞİLDİR O DA COK ÖNEMLİ :tşk: Bİ DE ACE KARİZMATİK GELDİ DE ONUNDA ETKİSİ VAR

Peocawe

Peocawe

Üye
Tavsiyem dış görünüşe aldanma. :) Bilgi verirdim ama artık bilgi vermeyede korkuyorum reklam oluyormuş uyarı aldım saçma ama gerçek. :/

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
[ı]tavsiyem dış görünüşe aldanma. :) bilgi verirdim ama artık bilgi vermeyede korkuyorum reklam oluyormuş uyarı aldım saçma ama gerçek. :/[/ı]
ozaman bana bilgini özel mesaj olarak werirmisin reklama girmez bölyece. Benimde bilgilenmem lazım.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Benim arkadaşta Galaxy Ace alçak, fiyatlara baktık 650-750TL arası hep popüler mağazalarda.Tel.ci arkadaş varsa temiz 2.el bulursun 400-500TL bile olabilir o. Arkadaşların dediği gibi Ace yerine Huawei IdeOS X5 al daha mantıklı her açıdan.

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
Benim arkadaşta Galaxy Ace alçak, fiyatlara baktık 650-750TL arası hep popüler mağazalarda.Tel.ci arkadaş varsa temiz 2.el bulursun 400-500TL bile olabilir o. Arkadaşların dediği gibi Ace yerine Huawei IdeOS X5 al daha mantıklı her açıdan.
idios x5 i araştırdın arkadaşlar artık ona karar werdim cok daha iyi görünüyor. bakalım buralarda (aydında) bulabilcez mi tek sorun o artık
:bilmm

Lenneth

Üye
Galaxy Ace yerine Xperia Neo V ye bakin derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt