Açılışta Beyaz Ekrandan Sonra Görüntü Gelmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Açılışta Beyaz Ekrandan Sonra Görüntü Gelmedi
Az önce c6-01'de başıma şöyle birşey geldi. Telefonun kendi tarayıcısından facebook'ta geziniyordum ve yine her zamanki gibi tarayıcı nedeniyle telefon dondu ve pilini çıkarmak zorunda kaldım. Tekrar taktım ve açtım. Sorun yok derken şu nokia yazısından sonra beyaz bir ekran geliyor ya işte ondan sonra görüntü gelmedi. Aha dedim korktuğum şey başıma geldi gitti telefon. Neyse pili tekrar çıkardım taktım açtım yine aynısı oldu. İnternetten aynı sorunu yaşayan var mı diye araştırırken çözümü buldum ve hafıza kartını çıkardım, öyle açtım düzeldi. Şu an herhangi bir sorun yok. Neden olmuş olabilir bu, fazla yüklenmiş olabilir miyim? O an hem tarayıcıdan facebook'ta geziniyordum hem de tweetian açıktı. Tarayıcıya geçtiğim sırada dondu. Veya hafıza kartında fazla uygulama oyun bulunması neden olmuş olabilir mi? Daha önce de tarayıcı nedeniyle donmalar oluyordu ama görüntü gelmeme sorunuyla karşılaşmamıştım.

Bu donma sorunu nedeniyle bir gün gerçekten gidecek telefon ondan korkuyorum. Nokia'nın bu tarayıcıyı bir an önce halletmesi lazım.

NOT: Neden kendi tarayıcısını kullanıyorsun derseniz facebook paketi opera mini'de geçerli olmuyor malesef, tl yiyor.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
hafıza kartını biçimlendir içinde çok uygulama varsa onları pcdede toplayabilirsin tele yüklenme fazla yazık hayvana :D

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendir içinde çok uygulama varsa onları pcdede toplayabilirsin tele yüklenme fazla yazık hayvana :D

artık öyle yapacam silecem bazı uygulamaları zaten pek kullanmadığım uygulamaları bile yükledim belki bir gün lazım olur diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt