Ve agliyorum hunharca cunku evde parti var - - - Eklendi - - - Yov ye
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Acilarimi Sagopa Dilinde Yaziyorum Ve agliyorum hunharca cunku evde parti var - - - Eklendi - - - Yov ye
Oğuzhan Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Melek bir yandan Kelek bir yandan Genişletmek için tıkla ... Votka redbull cigere doldu. Sagopa nadir sarhos oldu... Aboo Sago ixki iciyormus... Hadi bunu da aciklayin atayizler!
TheFenomen' Alıntı: Melek bir yandan Kelek bir yandan Genişletmek için tıkla ... Votka redbull cigere doldu. Sagopa nadir sarhos oldu... Aboo Sago ixki iciyormus... Hadi bunu da aciklayin atayizler!
Emma-Watson Üye kaideler istisnayı bozmaaazzz gözümü verdim aklımı kaptınnn elimi çektim kolumu aldııınn insan değeri arttı millet para değeri battı yea yo
kaideler istisnayı bozmaaazzz gözümü verdim aklımı kaptınnn elimi çektim kolumu aldııınn insan değeri arttı millet para değeri battı yea yo
İhtiyar007 Üye Emma-Watson' Alıntı: kaideler istisnayı bozmaaazzz gözümü verdim aklımı kaptınnn elimi çektim kolumu aldııınn insan değeri arttı millet para değeri battı yea yo Genişletmek için tıkla ... şair burada ne demek istemiş
Emma-Watson' Alıntı: kaideler istisnayı bozmaaazzz gözümü verdim aklımı kaptınnn elimi çektim kolumu aldııınn insan değeri arttı millet para değeri battı yea yo Genişletmek için tıkla ... şair burada ne demek istemiş
Oğuzhan Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Her kuşun eti yenmez Genişletmek için tıkla ... Muhabbet kusunun etini yiyebiliyoz mu?
TheFenomen' Alıntı: Her kuşun eti yenmez Genişletmek için tıkla ... Muhabbet kusunun etini yiyebiliyoz mu?
Emma-Watson Üye Symbian Pro' Alıntı: şair burada ne demek istemiş Genişletmek için tıkla ... Değiştirdim le Bu arada yıllarca dinledim bunu eski günler aklıma geldi
Symbian Pro' Alıntı: şair burada ne demek istemiş Genişletmek için tıkla ... Değiştirdim le Bu arada yıllarca dinledim bunu eski günler aklıma geldi
Enes Üye Oğuzhan' Alıntı: Muhabbet kusunun etini yiyebiliyoz mu? Genişletmek için tıkla ... Sığırcık kuşları var
Oğuzhan' Alıntı: Muhabbet kusunun etini yiyebiliyoz mu? Genişletmek için tıkla ... Sığırcık kuşları var
Oğuzhan Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Sığırcık kuşları var Genişletmek için tıkla ... En iyisi bildircin abi...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Artık değil Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... Kandirildik.