Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil !
Sponsorlu Bağlantılar
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
Acil !
arkadaşlar merhaba ben S3'e paranoid android custom rom atıcam herseyi yaptım ama romu yüklemiyor telefon sebep ne olabilir acaba
TheMadness
Üye
Sorun ne?
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
[/URL][/IMG] arkadaslar aldıgım hata bu lütfen yardım edin neyi yanlıs yaptım
- - - Eklendi - - -
[/URL][/IMG] hocam sorun bu valla bnde anlamadım root yaptm wipe yaptm baslamadan önce ondan sonra zip dosyasını atıp basladım bunu diyo
- - - Eklendi - - -
status 7 hatası alıyorum hocam nasıl çözeblirim
mcnpl4
Üye
dosya inerken duzgun inmemis olabilir. bi de eski surum gibi geldi tarih felan eski. guncel bi paranoidandroid indir istersen
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
hocam en son sürümü nereden bulabilrm acaba
mcnpl4
Üye
bakarim birazdan. ben pacman kullaniyorum bi goz at
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
suan 4.3 icin calisiyorlar henuz iyi olmadigi icin 4.2.2 kullaniyorum linki asagida
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TheMadness
Üye
Sen d2att romunu i9300'a kurmaya çalışırsan hata verir tabi.
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
hocam aynı sürümü farklı biyerden indirdm smdi oldu çok tsk ederim ilginiz için sagolun
MücahitTokgöz
kardes bu romdn kaynaklaniyor galiba bndede galaxy s i9000 var paranoid kurdum status 7 hatasi veriyordu 4.deneyisimde kurdu snde dene ust uste bakalim.
kardes bu romdn kaynaklaniyor galiba bndede galaxy s i9000 var paranoid kurdum status 7 hatasi veriyordu 4.deneyisimde kurdu snde dene ust uste bakalim.