Acil Yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C@N

C@N

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardm
arkadalar ben panda antivirus kullanıyodum fakat sonra update etmemeye baslayınca uninstall ettim daha sonra fakat bazı dosyalar silinemiyor bilgisayar her acıldıgında da su su dosyalar kullanılamıyo diye her seferinde cıkıyo genelde bunlar .dll uzantılı ve ben bunları nasıl silebilirim acil yardım

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bilgisayar ilk açıldığında çalışan programlardan birisi antivirus programlarıdır.. tweak now reg cleaner gibi bir program ile kayıt dosyasındaki kalıntıları temizlemek lazım.. sonra bilgisayarı yeniden başlatmalı..

C@N

C@N

Üye
    Konu Sahibi
a21a biraz daha bilgi verebilr misin bu programı nasıl bulurum ve nasıl kullanırım acaba simdiden cok tesekkurler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
kullanımı kolay scan tuşu ile başlatacaksın tarıyacak.. en sonda delete tuşuna basıp sil diyeceksin...
bu program regedit dosyasındaki kalıntıları siler bilgisayarı rahatlatır.
işte dosya..

C@N

C@N

Üye
    Konu Sahibi
yok ya o programla da olmadı bu pandanın klasorleri oldugu gibi duruyo bilgisayarda prog. ekle kaldırdan kaldırcagım zamn da dosya bulunamadı diyo ama hala pandanın klasoru duryo içindeki bazı .dll uzantılı dosyalar silinemiyo

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sildiğin Antivirüs programının uzantı dosyaları Windows dosyalarıyla çakışmış. a21a abinin dediği yöntemle temizleyebilirsin ama tamamen temizlemez, yine sorunlarla karşılaşırsın. En iyisi format atmak ya da Xp programı ile format atma seçeneği yerine onar seçeneği ile bu sorunu aşabilirsin. Ama en temizi ve iyisiolsun istiyorsan format atacaksın.

C@N

C@N

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu işin formattan baska bi cozumu yok mu

midnight

midnight

Üye
Bence de en temizi format atmak olacaktır..ya da yeniden kur programı ve uninstall etmeyi dene..

damadada

Üye
formattan öte arkadas bır kez xp onarmayı denedınmı banada bazen boyle sorunlar oluyor ve bılgısayarcı arkadasım xp yı tak ve onar dıyor
ama neme lazım buarada ıstedıgın dosyaların yedegını almayıda unutmayasın saglıcaklakal ...............
serkan

Lord Of Light

Üye
ilk açılışta bulunayor dediğin dosya isimlerini bi yere not et, daha sonra başlat>çalıştır>msconfig açılan pencerede başlangıç sekmesini tıkla ordaki listede not ettiğin dosya&programları ordan kaldır ve pc yi tekrar başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt