firkoy
Üye
ACIL YARDIMMMMMM N900 Nitdroid kurdum telefon artik acilmiyor
Arkadaslar ben telefona nitdroid kurdum ama fazla anlamadigim icin nitdroid acildiktan sonra nitroit systeminde hafiza kartina format cektim.Nitdroit systemi kurulurken karta koydugumuz yada kurulum esnasinda otomatik gelen sistem dosyalari silindi.Formatlanan kart 8gb.
Arkadaslar nitdroid sizde kurulu ise dosyalarda duruyordur kartlarinizin icinde silinmis olsa benimki gibi acilmaz system.Eger böyle oluyorsa sizden o dosyalari rica ediyorum.Bu arada ne nitdroid nede maemo systemi acilmiyor hicbirsey olmuyor multiboot menüye bazen geliyor sonra 30 saniye bitmeden kapaniyor bir dügmeye bassamda acilip tekrar kapaniyor lütfen yardim

Arkadaslar nitdroid sizde kurulu ise dosyalarda duruyordur kartlarinizin icinde silinmis olsa benimki gibi acilmaz system.Eger böyle oluyorsa sizden o dosyalari rica ediyorum.Bu arada ne nitdroid nede maemo systemi acilmiyor hicbirsey olmuyor multiboot menüye bazen geliyor sonra 30 saniye bitmeden kapaniyor bir dügmeye bassamda acilip tekrar kapaniyor lütfen yardim

Flash yapmak icin cok denedim flash icin gereken nokia yazisi gelip durmasi lazimmis en az 50 kez denedim o yazi kösedeki usb bagli görüntüsü tek bir kez geldi durdu ozamanda kendi 10 dk sonra kapandi flash tam anlamiyordum.Anlamadigim kabloyla nasil ilgisi var ama kesin ondandir derseniz gidip alirim 
emin oldugum artik nitroid falan yapmayacak olmam