Acil Yardımınıza İhtiyacım Var... Lütfen Okuyun...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aybkk

aybkk

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardımınıza İhtiyacım Var... Lütfen Okuyun...!
Arkadaşlar telefonum 5800 ve sim'den yanlışlıkla önemli bir kaç kartvizit sildim.. Bayağı araştırdım ama geri getirmenin bir yolunu bulamadım.. İkinci seçenek olarak silinen mesajları geri getirebilirsem numaraları tekrar bulabilirim diye düşündüm.. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Bununla ilgili çok fazla program var ama hangisini güvenipte indireceğimi bilmiyorum.. Sitede araştırırken geri dönüşüm programından faydalanan bir arkadaş gördüm, denedim ama telefon desteklemedi.. Bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi? :cnfsd:

maktama

maktama

Üye
elimde SIM_Card_Data_Doctor_Recovery_v3.0.1.5 var ama sim içindeki bilgilere erişmek için bir usb simcard okuyucu gerekiyor. İstersen link koyarım.Ben kullanmadım.

aybkk

aybkk

Üye
    Konu Sahibi
oda bir yöntem biliyorum.. ama acil. program açısından bilgin varmı peki? hani hangisini yüklemeliyim gibi.. :S

maktama

maktama

Üye
oda bir yöntem biliyorum.. ama acil. program açısından bilgin varmı peki? hani hangisini yüklemeliyim gibi.. :S
ne yazık ki o konda bilgim yok. Öyle bir program(telefona kurup da kurtarma yapabileceğin) var mı ondan bile şüpheliyim...

aybkk

aybkk

Üye
    Konu Sahibi
bende tam olarak bilmiyorum ama çeşitli yöntemleri sunuyorlar güvenipte deneyemedim açıkcası.

aybkk

aybkk

Üye
    Konu Sahibi
ya yardımcı olan biri yokmu?!

SilentOne

SilentOne

Üye
bole bişi programla zor kardeşim ancak maktama arkadaşımızın dediqi gibi usb sim kart donanımları var ordana halledebilirsin

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Turkcelle git.Bi ara mesaj gelmişti sim yedekle diye.EVET yazıp yolladım.Benim Turkcell e vardır.Sen de bi bak var mı diye kimliğinle bi Time

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt