MrTech
Üye
-
Konu Sahibi
-
En güvendiğin 2,3 arkadaşınında şahitliğiyle birlikte Milli eğitime dilekçe yaz o öğretmenin hakkında soruşturma başlatılır. 'üzerine işemek isteyen var mı' ne demek yahu!
Hiç birşey yapamaz güzel kardeşim sen merak etme o söylediği cümle ağır hakarete girer ve cezasını alacaktır.abi bi hocayla konuşmuştum onu demeyi unuttum peki dilekçe yazsam birşey yapamaz di mı
Hiç birşey yapamaz güzel kardeşim sen merak etme o söylediği cümle ağır hakarete girer ve cezasını alacaktır.
fazla abartmış yönetime şikayet et
Ayıp be bide üstüne mi işetecekti! Bizim okulda telefon yakaladılar mi bazı hocalar görmemezlikten geliyor, bazıları, alıyor ailesini arıyor, bazıları da alıyor sonra geri veriyor. Bence şikayet et.
ben derste hocanin gozu onunde aciyom teli
Valla öyle dedi 1 nisan falan degil.üstüne işemek isteyen var mı ,demez yaa nisan 1 mi buda
yerinde olsam bişey yapmazdım çünkü benzer bir olay başıma geldi ve ben haklı olduğum halde ceza aldım sınıfım falan değiştirildi öğretmenler kendi aralarında anlaşmış haksız çıkardılar beni boşver Allah'ından bulsun.Arkadaşlar merhaba.Birkaç saat önce derste olay oldu.Telefonuma mesaj geldi falan üstüste bende acil birşeydir diye falan baktım,bakmaz olaydim.meğerse bankadanmis sonra hoca gördü sen bittin falan dedi sözlüme 0 ve telefonu alıp cope attı üstüne işemek isteyen var mı dedi tabi sustum birşey demedim sonra annemin telefonunu istedi verdim açtı abarttı işte falan cezasıni çekeceksın dedi sonra telefonu temiz şekilde verdi yemin ettirdi.Sizce ne yapmalıyım ?
yerinde olsam bişey yapmazdım çünkü benzer bir olay başıma geldi ve ben haklı olduğum halde ceza aldım sınıfım falan değiştirildi öğretmenler kendi aralarında anlaşmış haksız çıkardılar beni boşver Allah'ından bulsun.
Bütün öğretmenlerle aram iyiydi onların favori öğrencisiydim hesapta hepsi öyle diyodu kötü günümde hepsi vurdu tekmeyi neticemeöğretmenin herzaman arkasında okul var. adamı okulda perişan ederler sôzlù notlarıyla
fazla abartmış yönetime şikayet et
Evet birde öyle düşünüyorumyerinde olsam bişey yapmazdım çünkü benzer bir olay başıma geldi ve ben haklı olduğum halde ceza aldım sınıfım falan değiştirildi öğretmenler kendi aralarında anlaşmış haksız çıkardılar beni boşver Allah'ından bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?