Acil Yardımınız Gerekiyor Yoksa Saçlarımı Kaybedecem.. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soğan cücüğü

soğan cücüğü

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardımınız Gerekiyor Yoksa Saçlarımı Kaybedecem.. :(
Öncelikle herkese benden bir çay diyeceğimi düşündünüz ama herkese benden merhaba...Benim sorunum hani insanın sol omzunda sivilce çıkar da sandalyeye oturduktan sonra sandalyenin demiri oraya bastırır da yanlışlıkla o sivilce patlar ya ona benzer bir acı..:(Neyse olanı anlatmaya başlayayım; şimdi babam beni çağırdı yanına gittim "-nöörüyon lan gerizekálı gelde bana yardım et" deyince bir anda dilimdeki tüyler diken diken oldu..Hani düz yolda giderken karşına kutup ayısı çıkar ya aynen şok oldum öyle donup kaldım..Babam sonra ses tonunu daha da fazla yükselterek "-lan oloom adamı hasta etme çabuk yanıma gel" dedi bende altıma kaçırmadan hızlıca babamın yanına gittim.."-Bak olim şu bolonları görün mü?" "evet baba görüm" dedim.."-Ulan beni mi rencide ediyon" dedi ve dalak ciğer dalmaya başladı en sonunda siniri geçtikten sonra tekrar "-Şu bolonları görüyon mu?" "eeeee eevvooet güröyüm" dedim(o anki sersemlemeden) "bu bolonların hepsini şişirecen akşam ananın doğum günü süprüz yapcaz sen bunları şişirene gadar ben kahveye gidip geliyom 6 saat 38 dakika 21 saniye 83 salise sonra burda olacam o zamana kadar bunları şişiremezsen saçlarını keser sırtına yapıştırır seni yarı çıplak bir şekilde dışarda gezdiririm ondan sonra 14 yıl 5 ay 24 gün 21 saat 32 dakika 54 saniye 12 salise boyunca kendine gelemezsin" dedi ve hızlıca çıktı gitti evden(babam bu süreleri nasıl tahmin edebiliyor ve gerçekleştirebiliyor hala çözebilmiş değilim(ondan bu yüzden korkuyom))...Şişirecen dediği balon da 127 tane var yani..Hani insan bilgisayarı açtıktan sonra oyuna girer de tam oyunu bitirecekken "save" yapmadan bilgisayar reset atar ya ya o kadar şok olup kaldım.."Bu balonları nasıl şişiririm ben? diye düşünüyom hala yardım edecek var mı sizce ne yapmalıyım eğer böyle giderse saçlarımı sırtımda görecem akşama doğru yardımınız gerekiyor acil :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Bence senin bu msj 1 dk 1 saniye 1 salise sonra gereksizlere taşınacak :d:

Perfect!

Üye
tamam yazıyonda bari mod ları uğraştırma yazık adamlara kendi baştan gerekesizlere aç şu konu ya :D:ehe

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Haaa bu arada farklı nicklerle niye takılıyorsun seni tarzın belli yaaa :d: Geleceğin Orhan Pamuk usun sen Nobel alırsın yakında bakkk demedi deme :naughty:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Allah 'ım ya yiter ya yiterr bende önemlı bırsey sandım:dover::dover:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güzel yazamıyorsun ... Biraz daha çalışman gerekiyor .

Perfect!

Üye
ya modlar uyuyo galiba taşınmadı daha :D

One907

One907

Üye
Oh be taşındı :D:D:D:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ya modlar uyuyo galiba taşınmadı daha :D
Yeri gelince robot olmadığımız için mecburen uyuyoruz,ayrıca online isem anında müdahale ederim.Bu konuda da göründüğü gibi online değil isem,en geç yarım saate müdahale edebiliyorum.

tamam yazıyonda bari mod ları uğraştırma yazık adamlara kendi baştan gerekesizlere aç şu konu ya :D:ehe

Bu söylediğine de katılıyorum.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ulan bişi var sandım bende:nono:
arkadaşım senin daha çok alıştırma yapman lazım yumurta kabuğu kadar ilgi çekemion:ehe

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:kop::kop::kop:bence bir yayın evini ara onlar sana yardımcı olur;) soğan cücüğünün maceraları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...