acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhan3505

gokhan3505

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım
arkadaslar c7 kullanıorum bugün bi şey dikkatimi çekti dün yoktu c7 belle yüklü ve mesaj geldiği zaman üstte mesaj işareti çıkıo normalde ama okuduktan sonra gidiyordu ama gitmiyo fabrika ayarlarını da yükledim ama gitmio ne yapmam lazım yardım edin

uğur e

uğur e

Üye
kardş bugün bende de oldu bakıym bkıym yenı msaj yk:D tek sende dğl yanı sanırım çoğumda olmustr c7 kullananlar ıcin.

gokhan3505

gokhan3505

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim yeni mesaj yok bi şey yok gitmio mesaj simgesi uyuz oldum ya neden oluo acaba nasıl düzeltecez bilen birileri çıksın sölesin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mesajı oturum olarak açıyor ve siz aslında mesajı okuyorsunuz fakat cihaz okunmamış görüyor oturumlarda mesajın üstüne tıkladıgınızda işaret gider

gokhan3505

gokhan3505

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede ben hep oturumdan okuyup çıkıyordum ama işaret falan olmuyordu yeni mi çıktı acaba bu :hmmm

----------Eklendi @ 13:55:06 ---------- Yazıldı @ 13:53:12 ----------

uğur sende düzeldi mi kardeşim duruo mu hala simge?

uğur e

uğur e

Üye
valla gökham benım kı gttı. Ne yap bılıyn mu gelen kutusunu sıfırla sıl hepsını ben öyle yaptm gttı.bı dene haberdar et bana.

larten123

larten123

Üye
Bende de Turkcelldeyken öyleydi fakat vodofone'a geçince düzeldi

gokhan3505

gokhan3505

Üye
    Konu Sahibi
şebeke ile ilgili oldugunu düşünmüorum kaç aydır turkcell ile kullanıorum sadece bugün öle bi şey oldu çünkü

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesaj işaretıyse sim mesajlarınızı kontrol edip silin ayrıca güncelleme simgesi olabilir

• Beğen
Tepkiler: gokhan3505
gokhan3505

gokhan3505

Üye
    Konu Sahibi
vala kardeşim çok saol dediğin gibiymiş sim mesajını okudum gitti o işaret eyvallah :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt