olabilir cd tak onarım seçeneğiyle devam etwindowsu yeniden kur düzelir
çeviride ben dedimya bir yazılım da felan hata var diye haklıyım demekki![]()

haklısın biraz zaman alsada(3 yıl) anladık sonunda 1-2 haftaya takarım yeni bir ramBios ayarlarıyla alakası yok bunun hep aynı hata numarası ram kaynaklı olduğunu gösterir bios ayarlarıyla oynamış olsan bile bilgisayarda ya hızlanma yada yavaslama olur böyle bi problemle kapanması veya reset atması olası değil. Ram hatalı bence harddisk okuma hatası da olabilir.
haklısın biraz zaman alsada(3 yıl) anladık sonunda 1-2 haftaya takarım yeni bir ram
yav ne yapayım şimdi bişe diyecem ama nese,çünkü bilgisayarı aldığım yere götürdüm bana virüsten dolayı böle yapıyor dedi.bizde bilgisayarda virüs var dedik öle kaldı
kardeş haklisinda belki 20 kişi virüs bulaşmiş dedi ve böle kaldi. Sonunda anlayan birilierini buldum.çok şükürtaratsaydın bilgisayarını be kardesim bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ki... şahsen benim içimi yer böyle bir sorunla karışlaşsam
aramıza h.gharddiskin kabloları bidaha çıkart bidaha tak![]()

aramıza h.g![]()
Arkadasım kablolarla ne alakası var ya ? Bana mantıklı bi açıklamasını yapar mısın ?harddiskin kabloları bidaha çıkart bidaha tak![]()
Driverleri tanıtmamakla bu sorun arasında dağ kadar fark var.Dostum eğer win Xp kullanıyorsan bu sorunun kaynağı hatta %90 olarak driverleri tanıtamamandan kaynaklanır. genelde de ara sıra olur tekrar format atman gerekir. "Win7 Ultimate" kur düzelir.