Acil Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım.
rkadşalar şöyle anlatayım. Telefon alcam ilk android denemem olcak Galaxy W - Galaxy S Plus veya Galaxy S düşünüyorum. 2.el alırım gibi olur o nedenle şu rom işlerini falan kurcalarım bu nedenle çoğu kişi Galaxy S al diyor. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum ve rom hakkında hiçbir fikrim yok neye yarar ? (Tabi telefonun hızını arttırır veya sistem dosyalarına erişmeye sağlar falan gibi değil onları biliyorum) ve nasıl rom atarım hiçbir fikrim yok. Forumda arkadaşlar Galaxy S alırsan binlerce custom rom var hepsini denersin diyor. Biri bana kolay yoldan anlatsa açık ve net şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.

fnldstntn

Üye
Bencede Galaxy S al yüzlerce rom var eğer biraz ingilizcede biliyırsan xda forumundan ragatlıkla yararlanabilirsin...
Romla neler gelir? Romla desiğin gibi hiz stabilite ve çok daha fazlası...ayrıca telefona resmi olarak gelmeyen güncellemeler yükleyebilirsin...mesela cyanogenmod la androld 2.3.7 yi yükleyebilirsn...artı android 4.0.3 yükleyebilirsn...rom yüklemek öğrendiğin zaman çok kolat galaxy s alırsan ilk olarak cf-root diye bi karnel yüklersin ardından telefonun hem rootlanır hemde istediğin her romu yüklersin...ve çok daha fazlası...ve tabi görsellik..

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
İngilizcem pek iyi değildir :ehe Kaç saatimi alır ki rom işlemi sıfırdan programların kurulmasıyla falan ?

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
İngilizcem pek iyi değildir :ehe Kaç saatimi alır ki rom işlemi sıfırdan programların kurulmasıyla falan ?
Toplamda en az 15 dk . en fazla 45 (bu süre sizin telefonunuza ve sizin hızınıza bağlıdır)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S al.

forza5454

forza5454

Üye
Herkes SGS demiş. Ben tavsiyede bulunmayacağım ama bir konuya değinmek istiyorum; Sgs'de 1ghz hummingbird cpu varken sgs plusda 1.4ghz snapdragon var. Tabi tavsiyeyi bu konuda bilen veya deneyimli arkadaşlara bırakıyorum :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Herkes SGS demiş. Ben tavsiyede bulunmayacağım ama bir konuya değinmek istiyorum; Sgs'de 1ghz hummingbird cpu varken sgs plusda 1.4ghz snapdragon var. Tabi tavsiyeyi bu konuda bilen veya deneyimli arkadaşlara bırakıyorum :hmmm
Galaxy S deki 1 Ghz hummingbird galaxy s deki romlar sayesinde 1.4 ghz den daha verimli çalıştırılabilir:)

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Ancak ben cihaza pek zarar vermek istemem öyle makinenin uçmasına gerek yok sanırım. Zaten çok hızlı olursa şarj süresi de o kadar kısalır. Ondan dolayı şarj ve performans olarak uyumlu rom ararım yani. Ama orjinal romlarla galaxy s plus nerdeyse ikiye katlıyor galaxy s'i quadrantta. Galaxy S ile quadrantta ne kadar görebilirim mesela ? Bir de şöyle anlık değişimleri yapamıyor muyuz internette gördüm adam cihaz hızını kendi seçiyor anlık oalrak değiştrebiliyor o nasıl oluyor ?

forza5454

forza5454

Üye
benimde SGS konusunda pek bilgim yok ,işte öyle yardımcı olmaya çalışıyorum. Dediğin şey sanırım overclock. Açılış hızı başka nasıl belirlenir ki ? Overclock potansiyeli SGSde varsa SGS+'da vardır diye düşünüyorum. Ayrıca GPU konusunuda geçemeyiz. Her konuda SGS+ bir adım önde. Tabi SGS daha popüler ve yazılımları daha gelişmiş olduğu için şuanda aralarında pek fark pek yok gibi görünüyor ancak SGS+ içinde yazılım tarafı geliştikçe tekrar öne geçeceğini düşünüyorum.
Ben Sgs2 kullanıyorum. Yakında Sgs2+ tanıtılacak. Sgs2 şuanda ne kadar kernel ve custom romlarla gelişmiş olsada, aynı şeyler Sgs2+ içinde olacak. Birde bu taraftan düşünmek gerektiğini düşünüyorum. :oke:

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Ama şöyle bir şey var aldığım cihazı uzun ömürlü kullanmak isterim. Galaxy S alırsam gpusu iyi işlemci hızı arttırılıyor S+'dan daha iyi yapılıyor. S+ içinse driver güncellemesiyle gpu güçlendiriliyor S'i geçiyor :S

PriZm

PriZm

Üye
ama sana şöyle bir örnek vereyim.Galaxy S gingerbread 2.3.6 kullanırken go launcher ex efectlerde felaket kasma yaparken,şuan ics kullanıyorum ve en az belle kadar akıcı.GPU kullanımını bu kez tam ayarlamışlar.ayrıca multitaskingde daha iyi.plus alırsan ondada ics portu var ama S deki kadar başarılı değil.karar senin.

Türe

Türe

Üye
Galaxy s in uzerine rom cesitliligi tanimam

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Ya peki Galaxy S motorola atrixin yerini tutabilir mi ? Y a da şöyle sorayım motorolada yapıp da galaxy s'de , galaxy s'de yapıp da atrixde yapamacağım şeyler nelerdir ?

PriZm

PriZm

Üye
Atrixte herşeyi yapabilirsin.1 gb ram.tegra 2.. + official ics.tabikide galaxy s den iyidir :)

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım atrix almak daha mantıklı ikinci el alcam da ya iphone ya atrix diye düşünüyorum iphone biraz uzak geliyor ama cihazın kalitesi gerçekten çok iyi. hem yazılım hem görünüş. ama android daha mantıklı geliyor ne yapcağımı bilmiyorum 800-900 liraya iphone bulamazsam atrix veya galaxy s alcam iyi yapar mıyım ?

PriZm

PriZm

Üye
Sanırım atrix almak daha mantıklı ikinci el alcam da ya iphone ya atrix diye düşünüyorum iphone biraz uzak geliyor ama cihazın kalitesi gerçekten çok iyi. hem yazılım hem görünüş. ama android daha mantıklı geliyor ne yapcağımı bilmiyorum 800-900 liraya iphone bulamazsam atrix veya galaxy s alcam iyi yapar mıyım ?

800-900 liraya iphone kaç?

ayrıca atrixte Samoled yok onuda belirteyim.benim telefon evdeki 106 ekran tv den daha net gösteriyor:ehe

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 de yani normal fiyata o kadar bulamam akrabamın tanıdık bir dükkanı var ayarlayabilirse ayarlatcam bulursam zaten direk alırım ama sanmıyorum. Ancak bildiğim kadarıyla netlik bakımından atrix daha iyi ama canlılıkta SAmoled bayağı iyi. 540x960 çözünürlük var.

Türe

Türe

Üye
iphone 3gs i bulabilirsin o fiyata anca o da zor

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
O zaman androidli bir şeyler bakmak iyi olcak :S Rahat yazı yazılabilen bir telefon istiyorum bu konu da iphone başarılı. Atrix başarılı mıdır o kadar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt