!!acil yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
!!acil yardım!!
  • Flaş (Kameradakinden bahsediyorum.)
  • En az 3MP kamera
  • 3G
  • WiFi
  • İşletim sistemi fazla önemli değil ama standart os istemiyorum ama diğer öz. olursa düşünebilirim. :naughty:
  • Youtube, DailyMotion v.b videoları sorunsuz izleme
Şu ana kadar bulduklarım ;
  1. Samsung i8000 Omnia II (999 TL)
  2. Samsung S8003 Jet (799 TL)
  3. Samsung S7233 Wave 723 (529 TL) (Bada işletim sistemi hakkında tereddütlerim var:hmmm yardımcı olursanız sevinirim)
(Telpadaki Fiyatlar)
Aslında Wave 723'e sıcak bakıyorum ama bada hakkında pek bi şey bilmiyorum ve kullanıcı yorumu alamadım. Bada işletim sisteminde uygulama konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden :tşk:

y n s c n

y n s c n

Üye
Bada uygulama ve oyun bakımından vasat bi işletim sistemi.. Android işletim sistemi olan bi cihaz almanı tavsiye ederim.

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
Performans bakımından nasıl bada ?

HERAXIS

Üye
android al badalı alma bence

mstf_l

mstf_l

Üye
performans olarak bada iyi ama fazla uygulama yok o yuzden tavsiye etmem android bak derim butcene gore
ideos x5
galaxy mini
optimus me
e63 (kamera 2 mp) arasinda secim yap

----------Eklendi @ 17:37:51 ---------- Yazıldı @ 17:37:25 ----------

performans olarak bada iyi ama fazla uygulama yok o yuzden tavsiye etmem android bak derim butcene gore
ideos x5
galaxy mini(flas yok)
optimus me
e63 (kamera 2 mp) arasinda secim yap

• Beğen
Tepkiler: klsb44mirc
y n s c n

y n s c n

Üye
Tavsiyem optimus black ve neo'dur, bunları karşılaştırarak bi tanesini al :oke:

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ama samsung düşünüyorum samsung galaxy mini bnde düşündüm ama android için işlemcisi düşük değil mi?

mstf_l

mstf_l

Üye
ya sen fazla bi ozellik soylemeyince falan deyince ben butceni kucuk dusundum ondan 1000 liraya kadar alınacak olarak samsung dısında optimus black, neo dusunebilirsin daha asagıda yine ideos x5 ve c6 01 bakabilirsin amaa otv zammından fiyatlar artabilir heran acele et bence

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eğer bütçen 600 den dazlasına izin vermiyorsa galaxy gio,eğer 600 ün üzerine çıkarım diyorsan 1 milyar civarında xperia neo ile optimus black tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: mstf_l
klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
bütçem en fazla 800 TL. LG'ye sıcak bakmıyorum samsung veya nokıa alırım ama uzun süredir nokıa kullanıdığım için artık samsunga geçmeyi düşünüyorum
Galaxy Gıo'yu telpada bulamadım s5660 değilmi yoksa başka bi adı daha varmı bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim

mstf_l

mstf_l

Üye
nokia istemezsen galaxy fit galaxy ace yada ideos x5 bak gio dusuk kalır ayrıca alırken vatan bilgisayar yada bimekse bakabilirsin daha ucuza bulunur

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire ve klsb44mirc
klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
sağol bi araştırayım :tşk:

coacoa

Üye
bütçem en fazla 800 TL. LG'ye sıcak bakmıyorum samsung veya nokıa alırım ama uzun süredir nokıa kullanıdığım için artık samsunga geçmeyi düşünüyorum
Galaxy Gıo'yu telpada bulamadım s5660 değilmi yoksa başka bi adı daha varmı bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim
samsung tamam anladıkta nokia alıp ne yapcaksın symbianmı kullanıcaksın

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
symbıan bnce güzel oviye her gün bi sürü uygulama koyuluyo ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia kullanmıssın symbian'ı ordan bılıyorsundur.. KEsınlıkle android'li bı telefon kullanmanı tavsıye ederım hocam.. Aradakı farkı kullanınca cok daha ıyı anlayacaksın.. Ben optımus black kullanıyorum 4 aydır. gayet memnunum hem telefonun performansından hemde İşlemcinin.. Butçene uyuyorsa Lg Optimus black tavsiye ederim.. Tasarım ekran kalitesi,kamera ve wifi hızı memnun kalacagın ozellıklerı.. fiyat olarakta rakiplerine gore pıyasadaki en iyi smartphone'lardan birisi bence..

y n s c n

y n s c n

Üye
Telefonlar alanında kendini yetiştirmen için daha çok zaman var, sen başlangıç olarak al bi samsung telefon dilin yana yana öğren :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...