Acil YARDIM !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Acil YARDIM !!!
Laptop'um Oyun Oynarken Birden Kapanıyor ve Açıtığımda ise Sorun Yüzün Kapandığı için Karşıma Siyah Bir Ekran Çıkıyor... Seçenekler Arasında Windowsu Normal Olarak Başlat - Güvenli Mod gibi secenekler var. Ben Windowsu Normal Olarak Başlata'ı seciyorum. Sonra PC açıldıktan sonra NBA 2K11 Pes 11 gibi oyunları oynarken birden kapanıyor. İşte tam sorun burda başlıyor. Bilenler varsa yada bu sorun ile karşılaşan varsa lütfen yorum atsın..

PC Özelliklerim:

- İntel Coro i5 processor 430M
(2.26 GHz, 3MB L3 cache)

- NVIDIA GeForce GT 320M
Up to 2267 MB TurboCache

- 15.6 HD LED LCD

- 3 GB Memory
- 320 GB HDD vs vs vs.

--------------- Ekleme ---------------

Online Oyunlarda PC kendiliğinden kapanmıyor...

Fanlarında sorun olabilir özellikle işlemci fanında çünkü işlemciler belirli bir sıcaklıktan sonra kendini koruyabilmeleri için kapanacak şekilde ayarlanır.

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Saol. Ben Laptopu Masaya koyarken fan dışarı gelcek şekilde koyuyorumki sıcaklığı direk dışarı versin.

Biraz bütçe ayırabilirsen usb ile çalişan ayaklı notebook soğutucuları mevcut. Hem zeminden yüksekte tutuyor hemde alttaki fanı sayesinde ısınmayı azaltabiliyor fakat fiyatları konusunda bir bilgim yok.

O bilgisayarı hata verdirecek kadar ağır oyun ne oynuyorsun kardeş? Bide laptop oyunlara gelmez...

gokay26

Üye
Donmanın bir çok nedeni olabilir ama genel sebepleri bilgisayarın ana bileşenlerinin tepki vermemesidir diyebiliriz..Örneğin donanım yeterli gücü alamadığında yada çok fazla ısındığında devre dışı kalacak ve sisteme yanıt vermeyecektir..
Yüksek veya düşük voltaj sağlayan yetersiz yada arızalı güç kaynakları,disk yüzeyinde bozulmalar,aşırı ısınma, donanım çakışmaları, donanımsal arızalar, yazılım hataları, işletim sistemi dosyalarında bozulmalar gibi yüzlerce sebebi olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...