Acil yardim!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rusentas

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim!!!!!!
samsung e251 kullaniyorum.telefonuma bir program yukledim.programin ustune gelip acacagim zaman telim kapaniyor.programi silemiorumda.format atmakta istemiyorum.pcden telimdeki oyunlari,programlari duzenleyip silebilecegim bir program yokmu

oflu250

oflu250

Üye
hayır dostum öle bi pro yok ama şöyle bi yol var:*#52828378# yap ondan sonra 4. sıradaki TFS RESET e gir JAVA RESET de tamamdır sadece java dünyası res atar telin ilk aldığın günki haline gelir ama sadece java dünyası telin gerisi olduğu gibi durur bunu bi dene bana sonucu mutlaka yaz hadi kolay gelsin

rusentas

Üye
    Konu Sahibi
*#5282*8378# tuslamasini yaptim ama o sekilde tfs reset diye bir menu yok.benim tel model e251.o menu bir tek e250lerde oluyor.

maniack61

maniack61

Üye
*#5282*8378# tuslamasini yaptim ama o sekilde tfs reset diye bir menu yok.benim tel model e251.o menu bir tek e250lerde oluyor.

Evet e250 de oluyor.ê251 de oluyor mu bilmiyorum ancak ardaşın dediği kodla senin tuşladığın kod uyuşmuyor.Bir daha dene derim.Çünkü böyle bir kodun sırf e250 için geçerli olmayacağını düşünüyorum.:)

rusentas

Üye
    Konu Sahibi
bende boyle bir menu yok.pcden telimdeki dosyalari samsung pc stoduio 3 yardimiylada silemezmiyim.

arena160

Üye
beyler ben samsung u600 kullanıym ama bluetooth kulaklıkla müzk dinlyemiyom bi yardımetsenz sorunum bluetooth servislerinden kulaklık devre dışı onu nasıl görünebilir yapabilrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt