acil yardım..........................

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepsailor

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım..........................
Arkadaşlar 2 hafta önce internetten nokia 6500 slide cep telefonu almıştım düne kadar telefonda hiç bişey yoktu kullanıyodum ama bugün telefona simkartı taktığımda sim kart kaydı yapılamadı diyo ve imei sorgulamaya girdiğimde telefon kayıt dışı görünüyo
yardımlarınızı bekliyorum.........

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar 2 hafta önce internetten nokia 6500 slide cep telefonu almıştım düne kadar telefonda hiç bişey yoktu kullanıyodum ama bugün telefona simkartı taktığımda sim kart kaydı yapılamadı diyo ve imei sorgulamaya girdiğimde telefon kayıt dışı görünüyo
yardımlarınızı bekliyorum.........
spot aldıysan normal yada 2. el ama kvklı aldıysan aldığın yere git ve ordaki adama hesabını sor derim :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
kullandığın gsm operatörünü arayıp kayıtlı olup olmadığını öğrenebilirsin. benim eski tel ;imei.gov da kayıtdışı görünüyordu ama turkcell'de kayıtlı diyordu.

simkart sorunun içinde, başka simkart denesen iyi olur.

toprakumit

toprakumit

Üye
Denesin fakat imei kayıtlı değil... Yani yapacağı şey basit telefoncuya götürüp başka bir telefonunun imeisini kopyalaması lazım... Daha sonra açılır fakat kopyaladığı telefon bu seferde zor durumda kalır... Ama türkiyede bir imei 1000 tane kaçak cep telefonunda kullanılıyor... Düşünsenize kapandığında ise 1000 tanesi gidiyor :) Neyse tek yol benim dediğim gibi ;) Ama oda sahtekarlığa girer :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt