Quoniam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Recovery mod açılıyor da stock romu recoveryden flashlayamadımrecovery mod açılıyorsa hafıza kartına rom dosyasını atıp yükle bendede kernel yüklemiştim samsung yazısında kalıyordu.
Dostum stock Romu değil liqudsmoth romunu flashla kemalcan akıllısına bakma o ne dediğini bilmiyor ne gerek var odine falanRecovery mod açılıyor da stock romu recoveryden flashlayamadım
Arkadaşım öyle uğraşmasına ne gerek var eski romunu recoveryden flashlarsa sorun çözülür eğer hafıza kartında eski romu yoksa kernel indirip yüklemesi lazımArkadaşım telefonun brick olmuş telefonun recovery moddan wipelerini yap sonra sammobilden telefonuna uygun stock romu indir odinle kur açılır Allahin izniyle
eski romun hafıza kartı duruyor ise recoveryden flashla eğer durmuyorsa kernel indirip flashla sorun çözülecektirArkadaşlar Merhaba,
Ben androidde cok bilgili degilim ama telefon liqudsmoth romunu atmayı başardım. Sonra bu romun ustune
cynogean(???) rom attım. Açarken telefonda samsung gt-ı8160 yazıyor gerisi gelmiyor. Ne yapmalıyım lütfen
yardım edin odinle hiç iş yapmadım fakat yapabileceğimi düşünüyorum. İndirmem gereken şeylerin linkin atarsanız sevinirim . Teşekkür Ederim.
ortak senin dediğin güvenilir yol ama benim dediğim hem güvenilir hemde kısa yolDostum en guvenilir olan yol benim dedigim gibi ama sen bilmeyen kisileri dinlemek istersen sen bilirsin
senin ki en zor yol bizimkisi ise en basit ve en kolay yöntem çok bilmişlik taslama aynı şey benim başıma geldi ne konuşuyorsun bilmemiş diye.Dostum en guvenilir olan yol benim dedigim gibi ama sen bilmeyen kisileri dinlemek istersen sen bilirsin
Dostum sakin ol yoksa banlanacaksınsenin ki en zor yol bizimkisi ise en basit ve en kolay yöntem çok bilmişlik taslama aynı şey benim başıma geldi ne konuşuyorsun bilmemiş diye.
sorun düzelecektir.Arkadaşlar tanıdık telefoncu ona verdi o yapacak dün baksaydım düzeltirdirdimde yinede sağolun eski rom yok ama tekrar indirip kursam olurmu
Yok Bizim Başımıza Gelen Bir Durum Biz Yardımcı oluyoruz ama diğer çok bilmiş artist bize bilmemiş diyor.Dostum sakin ol yoksa banlanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?