acil yardım pls n73 de güncelleme yaparken kablo çıktı nabıcam???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leqo35

leqo35

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım pls n73 de güncelleme yaparken kablo çıktı nabıcam???
sayın adminler bi yardımcı olur sanız sevnirim değim gibi güncelleme yaparken kablo çıktı tel hiç açılmıo nabıcam:(

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

lovestar

lovestar

Üye
servise göndercen kardeş yapacak bişi yok.aynısı benimde başıma geldi.servisten geleli 1 hafta oldu telefon.board u komple değiştirmişler en son güncel yazılımı yüklemişler gayet güzel olmuş telefon.

t4r1k

Üye
telefon açılsaydı belkı bieşyler yapabilirdik ama zaten guncelleme yaparken syazar yada paylaşım sitelerınde belırtırler kabloyu kesınlıkle çıkarmayın bu işin geri dönüşümü yoktur diye.cunku yazılım atıyorsun telefona
bilgisayara işletim sistemını nasıl yarım yuklersen çalışmaz buda o hesap.telefonun açılıp kapanmasıda yazılıma bağlı oldugundan telefonu açamadan yapabilecegın bişey zannetmıyorum en azından ben bılmıyorum :S garantıye yolla :S

leqo35

leqo35

Üye
    Konu Sahibi
tşk ler arkdaşlar servis e yolladım

adakaya1994

Üye
şu tel kapalıken yapılan hard format fln bi işe yaramıomu yada her hangi bir telefoncu yapmıyormu?

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
yazılım güncelleme baya ciddi bi iş. herhangi bir bağlantı yada güç kesilmesinde telefon yazılımsal olarak ciddi hasar alabiliyor bunun çözümüde sadece teknik servise yollamak

mami24

mami24

Üye
arkadaslar servise yolladımı grantiden cıkarmı yada ek bi ücret isterlermi

lovestar

lovestar

Üye
yok kardeş garantiden çıkmıyor ve herhangi bir ek ücret talep edilmiyor.için rahat olsun.

mami24

mami24

Üye
saol lovestar

erfc20

erfc20

Üye
o telefon bundan sonra çok arızalanır benim telefonda aynısı oldu kendine gelemedi 1 yıl ama şu anda durumu iyi gibi :D

siyah35

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu bu yazıları okuyup kahrolduktan sonra servise gidecektim fakat tekrar telefonu bilgisayara taktım güncellemeyi açtım acaba olurmu diye oldu elektirik kesintisiyle telefonum kapalı kalmıştı kapalı halde taktım ve yeniden gülncelmeyi baştan başlattım ve oldu şu anda hiç bir sorun yok bu yazıyıda şimdi bitirdim güncellemeyi öyle yazıyoru nemesislede türçe yaptım sorun yok korkmanıza yada servise gerek yok.

cansmith

Üye
arkadaslar suanda gerçekten şoktayımm az önce telefonum a güncelleme yüklerken elektrik gitti telefonun üzerinde sadece bir nokia yazısı elektrik geldı fazla sürmeden taktım bilgisayara telefonu tanımadı ama suanda güncelleştirme yapıo :D

MaNNaqkk

MaNNaqkk

Üye
Beyler benimkisi daha Kötü 6300 ardından N73 üm gitti Bgun :( Artı 2 sinide 2.el aldım Garantileri yok Ne yapacagım Yardım Lütfen.. 2sine ne kadar Fiyat öderim.?

lordy03

Üye
peki servise götürsek ne kadar tutar kardes .... acil cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt