yaylaya gideceğim acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
yaylaya gideceğim acil yardım
arkadaşlar bugün yaylaya gidicez ama ben usb kablomu bulamıyorum telefonum c503 görüldüğü gibi nasıl dosya transferi yaparım (dosyaları bi siteye koymak felan) lütfen acil yardım 1 saatim var.

Cevaplayamasanız da bunu görünce haberiniz olsun :) hepinize iyi forumlar

hikmet366

hikmet366

Üye
media fıre diye bir site var dosyalarini arşıfle medıafireye upload et veya flas bellek ın varsa içine at medıa fıreye telefondan yükleme yapılmaz pcden yapacaksın

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
hikmet biraz daha açıklar mısın bu arada saat 7:30 da kalkacakmışız ben gideceğiz sanmıştım daha 1 saatim var.
Yani açıklar mısın derken şöyle mi yapacağım

Bilgisayardan upload et
Telden indir?

hikmet366

hikmet366

Üye
upload edeceğın kaç mb

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hackleyeceğim o dosyalar telefonu servise gönderdim orjinal olmuş oyunlar içinde ama yüklemiyor

hikmet366

hikmet366

Üye
kart okuyucun varmı varsa bellek kartını kartıni kart okuyucuya tak kart okuyucu Da pc ye bağla almak istedığın dosyayı icıne at

veya senin dediğin gibi medıafire upload et pcden ama 10 mb üstü olmasın indirmez telden o dosyayı ındır böylede olabilir

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
tamam da media fireye üye olamadım da ben uğraşırım hallederim ve kart okuyucu olsa... ben niye bu konuyu paylaşim dostum o kadarını bizde biliyoruz :D her şey için tekrar saol hikmet zaten hep sen bana yardım ediyosun diğerlerinin hakkını yemiyim ama bence sen baya yardım seversin neeyse tekrar teşekkürler

- - - Eklendi - - -

şey media fire yüklenmiyor sen bana yardımcı olur musun

- - - Eklendi - - -

ben rapidshareye upload eedim sende media fireye olur mu?

- - - Eklendi - - -

rapidshareden indiremiyorum çünkü linki yazamıyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
tamam da media fireye üye olamadım da ben uğraşırım hallederim ve kart okuyucu olsa... ben niye bu konuyu paylaşim dostum o kadarını bizde biliyoruz :D her şey için tekrar saol hikmet zaten hep sen bana yardım ediyosun diğerlerinin hakkını yemiyim ama bence sen baya yardım seversin neeyse tekrar teşekkürler

istersen üye olmadan yükleyebilceğın sıte var sunları dene

qfs.mobı
upfile.mobi/

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
saol işime yarıyacak umarım

hikmet366

hikmet366

Üye
ricaa ederim sadece yardım etmeyi seviyorum . O kadar