Acil yardim lütfen ! ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim lütfen ! ! ! !
slm arkadaşlar belki konuyu açtığım yer yanlış yada daha önce açılmış konu ola bilir sizden bu konu da özür dilerim. Acil yardimlariniza ihtiyacım var. soru ya gelince benim asus tablet i kardeşim baya kurcalamış şifresini açmak için ama açamamış tabi haliyle tablet kilitlemiş kendini gmail ile giriş yap diyor internet yok giriş yapamıyorum. bir program var onu googleplay dan uzaktan yuklemeye çalışıyorum bu programı talebiniz desteklemiyor diyor reset atma nasıl oluyor bilmiyorum ayrıca reset atılırsa düzelirmi onuda bilemiyorum bilen yada başka yöntemini bilen varsa lütfen çok acil yardım ede bilimi rica ediyorum .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hard format ile düzelir diye biliyorum. Uygulama ve oyunlarınızı yeniden yüklemeniz gerekir. Araştırıp yardımcı olmaya çalışalım.

- - - Eklendi - - -

Soft Reset

You would want to soft reset the device in the event that it has become frozen or unresponsive. To do so, press and hold the Power button on the top-left side of the device for about 10 seconds until the device powers off.

Hard Reset

A hard reset (also known as a factory reset) will clear all data and settings from the memory of the device and set it back to factory default settings. You can perform hard reset on the Asus Eee Pad using the Android OS menus or the hardware buttons.

Method 1

1. Power the Eee Pad off.

2. Press and hold the Volume Down button on the left side of the device, then press and hold the Power button.

3. Continue to hold both buttons until a bootloader screen appears.

4. Wait for the prompt that says to “Press <VOL_UP>” then press the Volume Up button to start the process.

The Asus Eee Pad will complete the hard reset process and reboot into a factory default state.

Method 2

1. Open the Settings app.

2. Select Privacy.

3. Choose Factory data reset.

4. Select Erase tablet.

5. Select Erase everything.

Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
    Konu Sahibi
yav oyunu falan boş ver kardeşım tableti bi şekil de açsam ne mutlu bana. bu arada yardımın için çok teşekkür ederim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Azcık İngilizce anlıyorum derseniz format atmayı başarırsınız.

Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
    Konu Sahibi
anlamiyorum ama akşama eve gidince dil çevirisi ile hallederim kardeşim yardımın için çok teşekkür ederim.

CABBAR

CABBAR

Üye
Tablet'in üreticisinin ya da Türkiye'deki dağıtıcısının sitesine girerek daha net bilgi alabilirsin. Benim kullandığım tablete hard format şöyle atılıyor:
1-sd karta uygun android sürümünün yazılımını atıyorum.
2-sd kartı tablete takıyorum.
3-Tablet kapalı iken açma-kapama + ses kısma tuşlarına birlikte bir süre basıyorum. Tablet yazılımı kendisi görüyor ve format işlemi başlıyor.

Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
    Konu Sahibi
Tablet'in üreticisinin ya da Türkiye'deki dağıtıcısının sitesine girerek daha net bilgi alabilirsin. Benim kullandığım tablete hard format şöyle atılıyor:
1-sd karta uygun android sürümünün yazılımını atıyorum.
2-sd kartı tablete takıyorum.
3-Tablet kapalı iken açma-kapama + ses kısma tuşlarına birlikte bir süre basıyorum. Tablet yazılımı kendisi görüyor ve format işlemi başlıyor.
teşekkürler kardeşim bunu da araştırmak gerek.

Üst Alt