Acil Yardım Lütfen Kafayı Yiyecem...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lastrain

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Lütfen Kafayı Yiyecem...
Selamün Aleyküm...Arkadaşlar Bende Nokia C6-01 Cihaz Var.Ekrana Dokunmadığım Halde Dokunmuş Gibi Algılıyor.Mesaj Yazarken Kendi Kafasına Göre Yazıyor, Kendisi Farklı Yerlere Giriyor.Kırmızı Tuş Çalışmıyor Kapatmak Zorunda Kalıyorum Hergün Ortalama 20-30 Kez Oluyor Kafayı Yemek Üzereyim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler...

fnldstntn

Üye
Servise götür...

MücahitTokgöz

şimdi flash bunda işe yaramaz diyeceksiniz bi tanıdığımda n97 mini vardı telefon dokunmatk basmıyordu yukarı basıyorduk aşağı basıyordu gidip geliyordu kendi kendine bişeyler yapıyordu flash attım gerçekten düzeldi beyler denemekte fayda var dene istersen bi..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Yazılım sorunu olabilir...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
virüs olablr dostum önce format at baktn düzelmyo flash at servise fln gerek yok yazılmsal bi sorun para verme boşuna

nofear3458

nofear3458

Üye
a.slm
telefona sıvı bişeyler döküldümü döküldüyse servisten başkası yapamaz.yok dökülmedi diyorsan önce hard format at düzelmezse flaş at yok oda olmazsa servis yolu göründü demektir.geçen bir arkadaştada buna benzer bir sorun oldu hepsini denedim tefona sonra olmayınca servise yollatmıştım.ama o telefonun alt kısmına sıvı kaçmıştı.neyse bunları dene olmazsa servise yollarsın.geçmiş olsun.

lastrain

Üye
    Konu Sahibi
Yok Herhangi Bir Sıvı Teması Olmadı.Daha Öncelerde Olmamıştı Şu 1 Haftadır Oluyor.Ve Sebebini Anlamış Değilim Anna'dan Belle'ye Güncellemiştim Onun Etkisi Olacağını Sanmıyorum Ama Virüs İhtimali Yüksek Gibi

hakan_710

hakan_710

Üye
virüs olablr dostum önce format at baktn düzelmyo flash at servise fln gerek yok yazılmsal bi sorun para verme boşuna

virüs mü? Vallahi güldürdün beni. Symbian da kaç kez virüs gördün sen söle bakalım

- - - Eklendi - - -

Selamün Aleyküm...Arkadaşlar Bende Nokia C6-01 Cihaz Var.Ekrana Dokunmadığım Halde Dokunmuş Gibi Algılıyor.Mesaj Yazarken Kendi Kafasına Göre Yazıyor, Kendisi Farklı Yerlere Giriyor.Kırmızı Tuş Çalışmıyor Kapatmak Zorunda Kalıyorum Hergün Ortalama 20-30 Kez Oluyor Kafayı Yemek Üzereyim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler...

dostum tuş falan çalışmıyo dediğine göre büyük ihtimal donanımsal bir sorun ama sen yine de bir flash at düzelmezse servise götür yapabileceğin başka birşey yok

lastrain

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Teşekkür Ederim Ben Biraz Uğraşıyım İnşallah Olur Hayırlı Günler...

umt07

umt07

Üye
Symbianda virüs olmaz hayatım boyunca telefonlarım hep symbiandı 1 tane virüs görmedim :) bence bi soft format at, sonra düzelmezse flaş at, yine olmazsa donanımsaldır, doğru servise :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Symbianda virüs olmaz hayatım boyunca telefonlarım hep symbiandı 1 tane virüs görmedim :) bence bi soft format at, sonra düzelmezse flaş at, yine olmazsa donanımsaldır, doğru servise :D
hem symbian en güvenli işletim sistemlerindendir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt