ACİL YARDIM: Kütüphanede Sadece Oyun Seslerimi Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM: Kütüphanede Sadece Oyun Seslerimi Var
Arkadaşlar ben kütüphanedeki hani bilindik oyun seslerini sildim ben sandımki sadece oradan silinecek meğerse kökten silinmiş :D sonrada oyunlar hata verdi açılmadı oyunlar sorun değil siler baştan yüklerim ama merak ettiğim orada sadece oyun seslerimi vardı acaba yoksa uygulamaların sesleri ya da telefonun kendi sesleri falan varsa kötü olur yani acilen yardım ederseniz sevinirim birde mesela angry birds i silip baştan yüklesem save ler gidermi :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Oyunları tekrar yükle sonra telefonu depolama modunda bilgisayara bağla depo hafızasında ki private ve resource klasörlerini gizli ve salt okunur yap değişiklikleri sadece klasöre uygula de tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: mrtbgs
redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları tekrar yükle sonra telefonu depolama modunda bilgisayara bağla depo hafızasında ki private ve resource klasörlerini gizli ve salt okunur yap değişiklikleri sadece klasöre uygula de tamamdır.

Arkadaşım tamam sağolda sen sorumu hiç okudunmu?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Saveler gitmez eğer uygulama yöneticisinden silmediysen oyunları kaldırmadan üzerine kur.

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler ama orada oyun seslerin başka bir uygulamanın yada telefonun sesi falan varmı acaba

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
oyun ve uygulama dosyaları gizli olmalı fakat anna bunları standart olarak yüklüyor bu yüzden müzik playerde onları görüyor anna sistem sorunu şuan düzeltilmiş deil yeni bi güncellemeye kadar bu sıkıntı sürer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt