ACIL YARDIM iPhone 3GS 3.1.3 usb+itunes

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Executivechef

Üye
    Konu Sahibi
ACIL YARDIM iPhone 3GS 3.1.3 usb+itunes
Selamlar baslikda anlatdigim gibi USB+iTUNES var Yurtdisinda yasiyorum iPhon tmobil simkarte kilitli, usb kablosuna takdigimda itunes OS 4 yüklememi istiyor ozamanda jealbreak ve unlock yapamam bildigim kadariyla olmuyor cözümü en kisa anlatan olursa cok sevinirim simdiden tesekürederim
Maxicep.com - iPhone 3Gs 32gb 3.1.3 beyaz acil Yardim USB+iTunes var nasil acarim
Saygilarimla

Fikret Fidan

Executivechef
Pane é Vino & Heinocafe

cakalus

cakalus

Üye
guncellemelerı kabul etmediğin takdirde sorun yaşamazsin

Executivechef

Üye
    Konu Sahibi
itunes 3.1.3 yüklemiyor os4 dü yükliye bildigini söylüyor neyapcagimi sasirdim 6 günden beri ugrasdim yarin türkiyedeyim adamlar acmak icin 100 milyon istiyor bende 3g de var anu 5 dk actim 3gs 6gün yardim cikarsa cok sevinir saygilarim ben simdilik cikiyorum insallah geldigimde ise yara cvp gelir aksam hallederim bu cihaz dügünde esime hediye edicam :-)

masklow

Üye
evet

Executivechef

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bana yardimci olucak ?

delicewat

Üye
sitede recboot diye bir programvar iphone pc ye bağlıyken recboot çalıştır ve exit restore tıklala düzelmesi gerek

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Sen istemedikten sonra nasil restore edecek bu cihaz exit desen restore etmez ki birde sordugun soru cok extrem bir soru ben acikca solim bu yurtdisi cihazlardan hic anlamiyorum hem tr garantili aldigim icin kafa yormadim ayrica tr geliyorsun pasapprta islet o zmn sorun olmaz kusira bakma belkide dugun bile oldu ewlendin hediyede ettin ama anca bu zmn cvp verebildik birde nereye kdr öteleyeceksin birgun yenge bi taksa pc gitti sen en iyisi dedigim gibi kayit ettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt