zoroix5959
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum cihazın sanırm iphone 3g
internetten iphone 3g whitedoor yazılımını indir
itunesi aç cihazı bağla ireb programını indir aç cihazı dfu moduna alıcaksın burda program sana ne yapman gerektiğini anltıcktır
telefonun kapancak
itunesi tekrar açıcaksın shift tuşuna basıp geri yüklemeye tıklycaksın indiriğin whitedoor yazılımını seçiceksin gerisini program ve cihaz halledicekyapamadğn bişy olursa özel mesajdar yardım edebilrim
dostum cihazın sanırm iphone 3g
internetten iphone 3g whitedoor yazılımını indir
itunesi aç cihazı bağla ireb programını indir aç cihazı dfu moduna alıcaksın burda program sana ne yapman gerektiğini anltıcktır
telefonun kapancak
itunesi tekrar açıcaksın shift tuşuna basıp geri yüklemeye tıklycaksın indiriğin whitedoor yazılımını seçiceksin gerisini program ve cihaz halledicekyapamadğn bişy olursa özel mesajdar yardım edebilrim
ulaş kardeşim yardımların için teşekkürler dediğin gibi burdan whited00r programını indirdim ve dediğin gibi ireble cihazı açıp shift tuşuyla indirdiğiniz whited00r prosunu secip işlevi telefona bırakın telefonunuz çalışır hale gelio bilmeyen biri olarak artık asla araştırmadan bişeyler yapmam ve şöyle bir konu daha var orjinal olmayan kabloyla 2003 hatası veriyo ben bir arkadaştan aldım ödünç olarak hallettim ve bu işlemlere başlamadan önce şu adımı yapın özellikle söylüyorum,
Bilgisayarda iTunes dan iTunes Store'a ve interne bağlanmayanlar için Başlat'a oradan Donatılar oradan da komut istemine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırıp "ipconfig /flushdns" komutunu girip enter'a basıp ardından "netsh winsock reset" komutunu girip enter'a basıp son olarakta bilgisayarınızı resetlerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.. arkadaşlar sırasıyla
whited00r prosunu indirin
ireb programıyla cihazınızı usb ve itunes işaretine kadar getirin ve
itunesi açıp whited00r dosyasını shift tuşuna basarak geri yükleme butonuna basıp gerisini cihaza bırakın o hallediyo
benim gibi acemi arkadaşlar ben şuan hiç bir bilgim yokken yaptım sizde yapabilirsiniz bundan sonrasını araştırmadan hiç bişey yapmayın derim ben kafayı yemek üzereydim..umarım faydalı bir paylaşım sağlamışımdır..
rica ederm kardeşimtebrikler
kardeşim wifi sorunu belki donanımsal olabilir. değilse tekrar bi restore yapmanı öneririm
internet içinde Ayarlar-Genel-Ağ-Hücresel Veri Ağı'na tıkla orda APN var kardeşim oraya tıklayıp internet yaz bu kadar
kardeşim itools programını indir pc yetelefonuna yükle
kardeşim bi alt versiyon indiro sürüm sorunlu
Safari kullanmana gerek yok bunu indir ve uygulamadan rahat rahat takıl; uygulamayı itools adlı program ile yükleyebilirsin,
İndir :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?