AtalayAlperen16
Üye
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmezAlpha'nın üretimine son verildi. Belki güncelleme bile almaz. Takas et gitsin.
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmezAlpha'nın üretimine son verildi. Belki güncelleme bile almaz. Takas et gitsin.
Katılıyorum arkadaşlar cihazı ace pocket falan sandılar heraldeSu dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez
Elimde lg l5 ii var 1.5 yil once aldim buna bile destek bitmediKatılıyorum arkadaşlar cihazı ace pocket falan sandılar heralde
Zaten premium bir cihaz avea bayisinde elime aldim ele bir oturuşu var cihazın öyle böyle değil benim bile alasım geldi ama para yok işte tasarım çok iyi ortamda masaya çıkardığın zaman en az iphone kadar havan olur merak etmeElimde lg l5 ii var 1.5 yil once aldim buna bile destek bitmedi
Inat olsun alpha alicam
ozellik olarak iphonedanda iyi bir cihaz tek eksigi simdilik android 5.0 olmamasi insallah kisa zamanda gelir alpha alirim.bendeZaten premium bir cihaz avea bayisinde elime aldim ele bir oturuşu var cihazın öyle böyle değil benim bile alasım geldi ama para yok işte tasarım çok iyi ortamda masaya çıkardığın zaman en az iphone kadar havan olur merak etme
5.0 çok iyi ama daha eksikler mevcut baya sıkıntı çekenler çok uygulamalarda falan. O yüzden kitkat bence şuan daha iyi diye düşünüyorum uygulama program destek açısındanozellik o
ozellik olarak iphonedanda iyi bir cihaz tek eksigi simdilik android 5.0 olmamasi insallah kisa zamanda gelir alpha alirim.bende
Gelse ne olacak? Alpha 1 güncelleme alır Z1 2-3 güncelleme alır.Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez
Android 5.0alsin yeterli almasa bile sıkınti yok ozellikleri fazlasiyla yeterliGelse ne olacak? Alpha 1 güncelleme alır Z1 2-3 güncelleme alır.
Z1'in daha iyi olduğu kesin ekran hariç.Android 5.0alsin yeterli almasa bile sıkınti yok ozellikleri fazlasiyla yeterli
Onerin icin sagolasin kardes ben simdi cikiyorum sagol hersey icin.Z1'in daha iyi olduğu kesin ekran hariç.
S4 e lollipop gelmis hindistanda alpha yada gelse biSony iki yıllık cihaza güncelleme veriyor güzel bişey diğer firmalarda böyle şey görmedim gören var mı gerçi şimdi baktım Samsung da s4 e veriyor güncelleme aralarında iki ay var Samsung daha çabuk verdi güncellemeyi hadi hayırlı olsun
Hatta şimdi htc ye baktımm7 de ayni tarihte çıkmış güncelleme alacak sony nin bi farkı gözükmüyor şöyle bakıldığında
Evet sony nin 6 ayda amiral gemi çıkartması herkesi şaşırttı anlaşılan yazdığım cihazlar ayni zamanda çıkmış ve hepsi de 5.0 güncellemesi alacak. yani sonyi bu kadar abartiyordum kendim de gördüm cihazlar ayni zamanda çıkmış güncelleme vermek zorunda
Edit: bilinclendirdim heralde herkesi
Cok veya az fark etmez alpha ya 5.0 guncellemesi yeterli olacaktirSonuçta Z1'i görmüşsündür. Amoledden tft ye geçeceksin ciddi fark hissedersin. Tek kaybın da bu olacaktır. Ona göre karar ver.
Alpha nın da Z1 den fazla güncelleme alacağını hiç sanmıyorum. Custom rom lafı geçmiş, Z1'in daha fazla desteği olduğundan emin olun.
Cok veya az fark etmez alpha ya 5.0 guncellemesi yeterli olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?