Acil yardım!(erkeklere özel)

Sponsorlu Bağlantılar

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma da bilmiyorsan kafandan sallama...
bozulmaz abi git banyo yap..

- - - Eklendi - - -

bunlar ilmihalde geçen tariflerdir ve alay edilecek birşey yok.. Ayrıca bu şekil olmazsa nasıl anlatılacak? Daha iyi fikrin varsa buyur

Senin adın da mı mücahit?

paradox07

paradox07

Üye
Kahkaha attım yav bu yoruma:kop2:

Bence mezi ya da vedidir bunlar da orucu bozmaz bi kokla bakalım eğer yumurtanın beyaz kısmı gibi kokuyorsa menidir ve orucu bozar
kasten yaptığı bir şey değil o yüzden orucu bozulmaz inşallah.

pulitzer1985

Üye
rüyayla gerçekleşen ve gsul gerektiren haller hiç bir şekilde orucu bozmaz.
insanın elinde olmayan sebebtir..
ancak kesinlikle gusul alınmalıdır.

Adilx05

Adilx05

Üye
Menide Gelse Rüya Hali Olduğu İçin Bozmaz :oke:

Jitou

Jitou

Üye
kusura bakma da bilmiyorsan kafandan sallama...
bozulmaz abi git banyo yap..

- - - Eklendi - - -

bunlar ilmihalde geçen tariflerdir ve alay edilecek birşey yok.. Ayrıca bu şekil olmazsa nasıl anlatılacak? Daha iyi fikrin varsa buyur

Meni gelirse ve banyo yapmazsa oruç bozulur diyorum Neyin kafasındasın sen Nasıl bir okuman var :zzz:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ne nasıl bir müslümansın ihtilam olmak orucu bozmaz!! Boy abdesti olmadan bir müslümanın su ve yemekte ağız çalkalamasını düşünürsek zaten boy abdestini alır. Banyo yaparsan bozulmaz yapmazsan bozulmaz diyorsun kafan yerinde mi? Unutma ihtilam olanın orucu hiçbir şekilde bozulmaz!

EneSinan

EneSinan

Üye
rüya görduysen bozulmaz. Gusül'unu al. Ama kendin boşalmaya sebep verdiysen kaza gerektirir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet bozulmaz ihtilam olan kişi uyandığında gusül abdestini alır orucuna devam eder

besim.farhan

besim.farhan

Üye
[ENGİN];5059924' Alıntı:
evet bozulmaz ihtilam olan kişi uyandığında gusül abdestini alır orucuna devam eder

öyleyse konu
:locked:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet Lütfen konu kapatılsın artık ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
:D böyle mevzuları ya açın ilmihalden öğrenin ya da babanıza sorun :oke:

paradox07

paradox07

Üye
:D böyle mevzuları ya açın ilmihalden öğrenin ya da babanıza sorun :oke:

kardeşim burası forum.isteyen sorar.eğer böyle sorular görmek istemiyorsan ya forumlara takılmayacaksın ya da dinden uzak forumlara takılacaksın ya da forumun dinle ilgili bölümlerine girmeyeceksin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rüyalanmak istenerek yapılan birşey değil meni geldiyse eğer gusül farzdır yoksa oruç bozulur. Eğer mezi gelirse bozulmaz namaz abdesti almak yeterlidir. Bu kadar tartışacak birşey yok arkadaşlar eğer sorun çözüldüyse meraklar giderildiyse konu kilitlenebilir.

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Artık konu kapatılabilir mi lütfen.

plusnettr

plusnettr

Üye
Rüyada olan bir durumdan dolayı oruç etkilenmez. Gusul abdesti alır orucunu tutmaya devam edersin. Bu arada isim duyarak boşalmayı da ilk kez burdan okudum. Yani nasıl bir yetenektir bu :D

PremiumLife

PremiumLife

Üye
tamamda isimden dolayi nasil bosaldin sen?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hayir imle nasil oldu bu is bende olmuyor denedim :D

esokmen

esokmen

Üye
Bozulmaz kardeşim

Üst Alt