Acil yardım edn !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akolik

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım edn !!!
Gençler p.tesi telefonumu yenilicem samsng s3 mini düşünüyorum ama aynı fiyata samsung note 1 de varmş ama 2.el temiz kafm karıştı hangisini alsam bilemedm yardımlarınızı bekliyorm başka telefnda tavsiye edebilrsnz 1200tlyi geçmesn ama ve iphone düşünmüyorm boşuna söylemeyin

CouTFeeL

Üye
2. el bile olsa alma sıfır cihaz bi ayrı

Tepkiler: akolik

Samet.25

s3 mini tavsiye etmem s2 alin sifir daha iyi

akolik

Üye
    Konu Sahibi
orası ayrı 0 cihaz iyi ama ilk niyetim note 2 almaktı sonra acıdım ona vericeğm paraya note1lede çok bi fark göremedm bn yani beni bozmayack farklar vardı o yüzden aklımı çeliyor note1

- - - Eklendi - - -

s2yi pek sevemedm tipi hoşuma gitmiyor

Samet.25

orası ayrı 0 cihaz iyi ama ilk niyetim note 2 almaktı sonra acıdım ona vericeğm paraya note1lede çok bi fark göremedm bn yani beni bozmayack farklar vardı o yüzden aklımı çeliyor note1

s2 diyorum bi dusun bak pisman olmassin note 2 de acip s2 de acamayacagin uygulama yok kisacasi s2 nin markette acamayacagi sey yok

Tepkiler: akolik

akolik

Üye
    Konu Sahibi
s3le s3minn sadece çekirdek farkı varmş galiba anlamm pek o konulardan ama s3 varkende s2 almk çok mantıksız geliyor bana

Samet.25

dedimya s3 mini samsung un para kazanma oyunu gibi şimdide s3 mini nfc cıkarıyo madem s3 mini alıcan mını nfc bekle ama sana tavsiyem alma s2

s2 diyorum bi dusun bak pisman olmassin note 2 de acip s2 de acamayacagin uygulama yok kisacasi s2 nin markette acamayacagi sey yok

Peki ya 1 yıl sonra? konu sahibi arkadaş eğer gerçekten temiz ise note almanı öneririm ..ayrıca note ile note 2 arasında dağlar kadar fark var

Bu saatten sonra S2 alinmaz. S3 Miniye bile daha cok destek gelir.

Samet.25

Peki ya 1 yıl sonra? konu sahibi arkadaş eğer gerçekten temiz ise note almanı öneririm ..ayrıca note ile note 2 arasında dağlar kadar fark var

1 yil sonra note 4 cikar note2 ye gene guncelleme gelmez ayrica s2 suan en guncel surumunde ve yazilinlmsal sorunu yok ayrica dolu custom romda var

Samet.25

Bu saatten sonra S2 alinmaz. S3 Miniye bile daha cok destek gelir.

tamamen sacma bi yorum telefona guncelleme iyilestirme ve sorunlari giderme icin gelir s2 suan en son surumunde ve sikintisi yok ayrica olsukca fazla guzel custom romlarda var son olarak s3 mini samsung un para kazanmak icin cikardigi sacma bi modeldir ki suanda s3 mini nfc cikariyo

Samet.25

abicim alabilsm s3 alırmda 1700 istiyo ona 1200 limitm var note 1 için temiz diyor tanıdık ztn temiz ya da bu sana gitmz fln diyo

S2 almassan pişman olursun söyleyim sana s2 populer telefon lardan Custom rom vs herseyi oldukça fazla

CasuS_87

Üye
galaxy note nin 0 fiyatı 1200 tl civarında olması lazım

akolik

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note nin 0 fiyatı 1200 tl civarında olması lazım
1500 sıfırı kafam iyice karıştı bn note ile s3mini arasında kaldm oda iphone 4 al kafan rahat olsn diyo Samet.25 s2 düşünmüyorm boşuna söyleme artık

1500 sıfırı kafam iyice karıştı bn note ile s3mini arasında kaldm oda iphone 4 al kafan rahat olsn diyo Samet.25 s2 düşünmüyorm boşuna söyleme artık

Teknosada note u1100 tlye gelecek diyorlardı araştır bi istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...