ACİL YARDIM CyanogenMod YÜKLEDİM TELEFON AÇILMIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM CyanogenMod YÜKLEDİM TELEFON AÇILMIYOR
Arkadaşlar dün akşam telefona yüklemek istedim cwm'den telefonun orta ve power tuşlarına basarak açtım. İlk başta apply update from sdcardı seçerek
CWM 5.0.2.7 yi kurdum. Sonra yeniden cwm yi açarak install zip from sdcard yaparak CM7.2 yi kurdum. Son olarakta yine cwm'den wipe /data factory reset yaptım. Sonrada reboot çektim telefonun açılma kısmı değişti. ANDROİD YAZISINDA KALIYOR DÜN AKŞAMDAN BIRAKTIM SABAHA KADAR BELKİ AÇILIR DEDIM AÇILMADI. ARKADASLAR AMACIM
YÜKLEYİP TELEFONUMA GÜZEL BİR GORUNUM KAZANDIRMAKTI BIKMISTIM HEP AYNI TEMADAN. ALLAH RIZASI ICIN BU COK ONEMLI MSNDEN YARDIM EDERSENIZDE ÇOK MAKBULE GEÇER YARDIM BEKLIYORUM COK ACİL..:( (TELEFON GALAXY GİO VE SÜRÜM 2.3.3)

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yap yine olmazsa recoveryden tekrar yukle

• Beğen
Tepkiler: okan_okay

fnldstntn

Üye
Wipe data Wipe cache yaptiktan sonra yukle cm u yukledikten sonra yapma ayrica google apps i da yuklemen gerek...

- - - Eklendi - - -

ve dogru cm u indirdigine emin ol

• Beğen
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonumdan google play store , gmail ve e-postayı sıldmıstım sıstemde yer acmak ıcın acaba ondan dolayı olabilırmı ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Buradan ext4 formatter'i indir sonra sdcard'a zip'ten çıkarmadan at

sonra recovery'den install zip from sdcard'dan yükle sonra romu tekrar kur wipe/data yap açılır

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
romu tekrar yükle düzelmesi lazım.çoğu Cyanogen romu böyle yükleniyor.ilk yüklenişinde kerneli yüklüyor tekrar yüklediğinde romu yüklüyor.

• Beğen
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Telefona odin yardimiyla 2.3.6 yukledim sorun duzeldi arkadaslar :)

Üst Alt