Galaxy wonder telefonum açilmiyor acil yardim!

Sponsorlu Bağlantılar

bjktr06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder telefonum açilmiyor acil yardim!
Arkadaşlar merhaba, telefonuma slovakya romu kuruluydu bu romun ''xxlm8'' versiyonunu yukleyecektm cwm kurdum ama yedek almadim daha sonra wipe data cache dalvik cm9 romunun konusunda videodaki islemleri yaptim işte sonra da ''choose from sd card '' deyip romu seçtim fakaT ''installation aborted'' yazisi aldim şimdi telefon açilinca samsung yazisi geliyor ardindan galaxy w yazisi geliyor öylece bekliyor sonra da yeniden başlayip ayni şeyi yapiyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin :(

frezby1

frezby1

Üye
lınk den odın ı ındır
daha sonra bu sayfadan turkıye orjınal rom unu ındır
pc ye tefonun usb drıverı yukle yada kıes ı de yukleye bılırsın amac telı dogru tanıyacak sekılde usb surucusunu kurmak
bunları yaptıysan

telefonu ses kısma-hom-ve guc dugmesıne basılı tutarak ac acılan sayfada ses acma tusuna 1 kere basarak download modunda al
odın ı ac pda kısmına ındırdıgın romu tanıt ve start tusuna bas rom yuklene ne kadar kesınlıkle usb kablosunu falan cıkarma
bıtınce tel restartla acılacak ılk acılıs uzun surer telaslan ma
not=olusabılecek tum sorunlar kullanıcıya aıttır

bjktr06

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim dediklerini yaptım dosyayı seçtim starta bastım fakat odin ''setup connection '' yazsında bekliyor dogru mu ilerliyor sence?

frezby1

frezby1

Üye
Cihaza baglaniyor diyo surekli busekilde kaliyo ise usb driver i guncel degildemek tir sen risge girme kies i indir kur ve ayni islemleri tekrar dene yanliz kiesin kapali oldugundan emin ol saat in ordanda da kapali olsun

-Emre

-Emre

Üye
Keşke direkt odinle yapmasaydin. Telefona attığın rom dosyası bozuk ya da yanlış inmiş. En iyisi Romu bilgisayardan en baştan indirmek. Daha sonra telefonun hafıza kartıni bir şekilde bilgisayara bağlayıp Romu karta kopyalamak. Ondan sonra telefonda install zip from external sdcard yolu ile kurabilirsin

bjktr06

Üye
    Konu Sahibi
şöyle izah edeyim CWM 6.0.1.9 versiyonu yuklü , ayrıca CWM ve Download mod açılıyor harici hafıza kartında iki farklı rom yuklu ikisi de adresinden indirildi. Fakat cwm yukleme sırasında hep ''install aborted '' hatası veriyor . Acaba sorun cwm de mi? Suan 6.0.3.4 versiyonunu kurucam bide kiesi indirip öyle deneyeceğim.Daha önce cm9 yukledim hiç hata vermedi şimdi de telefonsuz kaldım ya :(

- - - Eklendi - - -

lınk den odın ı ındır
daha sonra bu sayfadan turkıye orjınal rom unu ındır
pc ye tefonun usb drıverı yukle yada kıes ı de yukleye bılırsın amac telı dogru tanıyacak sekılde usb surucusunu kurmak
bunları yaptıysan

telefonu ses kısma-hom-ve guc dugmesıne basılı tutarak ac acılan sayfada ses acma tusuna 1 kere basarak download modunda al
odın ı ac pda kısmına ındırdıgın romu tanıt ve start tusuna bas rom yuklene ne kadar kesınlıkle usb kablosunu falan cıkarma
bıtınce tel restartla acılacak ılk acılıs uzun surer telaslan ma
not=olusabılecek tum sorunlar kullanıcıya aıttır

sorunu çözdüm telefon açıldı fakat senin dediğin gibi PDA kısmına değil One Package kısmına romu koydum ancora.ops da gerekliymiş onu da kullandım sorunsuz yuklendi.Yabancı bi siteden bulup yaptım. YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

-Emre

-Emre

Üye
şöyle izah edeyim CWM 6.0.1.9 versiyonu yuklü , ayrıca CWM ve Download mod açılıyor harici hafıza kartında iki farklı rom yuklu ikisi de adresinden indirildi. Fakat cwm yukleme sırasında hep ''install aborted '' hatası veriyor . Acaba sorun cwm de mi? Suan 6.0.3.4 versiyonunu kurucam bide kiesi indirip öyle deneyeceğim.Daha önce cm9 yukledim hiç hata vermedi şimdi de telefonsuz kaldım ya :(

- - - Eklendi - - -

sorunu çözdüm telefon açıldı fakat senin dediğin gibi PDA kısmına değil One Package kısmına romu koydum ancora.ops da gerekliymiş onu da kullandım sorunsuz yuklendi.Yabancı bi siteden bulup yaptım. YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Sammobiledan inen romlar cwm ile kurulmaz ki :ehe neyse cozmussun sorun yok Geçmiş olsun =)

Üst Alt