Acil Yardım Arkadaşlar....

Sponsorlu Bağlantılar

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Arkadaşlar....
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum... Ben Telefonuma 4,2,2 sızıntı romu yükledim simdi tekrar orjinal roma dönmek istiyorum... 4.2.2 yi yüklemeden telefonun sürümü kiese bağladığımda (TUR) uzuntılıydı.. Şimdi netten indirdiklerim (AFK) AFG gibi bana TUR uzantılı sürümü nerden bulabilirim....

serif55

serif55

Üye

Bu şekilde bi rom buldum hocam işinizi görür umarım 4.1.2

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
Hocam teşekkürler ama bu değil

serif55

serif55

Üye

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
HOcam burdan indirdim bende ama yazdığı gibi TUR sürüm değil bu AFR sürümü oluyor yükleyince...

serif55

serif55

Üye
Türkiyeye özel olarak hazırlanmış bir sürümün var olduğundan emin misiniz hocam? Bazı ülkeleri kapsayan genel bir rom dağıtılmış olmasın net bir bilgim yok cihaz hakkında bu yüzden soruyorum

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
Var hocam çünkü telefonumda yüklüydü.. 4,2,2 sızıntı romundan önce...

serif55

serif55

Üye
Eğer 4.1 jellybean rom bulamazsanız 4.0.4 ics rom bulup orjinale dönüp tekrar 4.1 e yükseltebilirsiniz hocam başka bi çözüm yolu gelmedi aklıma kusura bakmayın yardımcı olamadık

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
4,0,4 türkiye için olan orjinal rom dimi dimi... Onu nerden bulabilirim... Kendi otomatik güncellemeyle yükseltir sanırım o şekilde

- - - Eklendi - - -

Ya da en stabil çalışan en iyi orjinal rom hangisidir??

serif55

serif55

Üye
4,0,4 türkiye için olan orjinal rom dimi dimi... Onu nerden bulabilirim... Kendi otomatik güncellemeyle yükseltir sanırım o şekilde

Buyrun hocam 4.0.4 rom aynı kaynaktan aldım linki

- - - Eklendi - - -

Artık İcs ten sonraki android sürümleri için stabilite çok fazla sorun olmamakta hocam yeni cihazlar için genelde tasarıma ve işlevselliğe ağırlık veriyorlar rom konusunda, hız konusu zaten aşıldı bi bakıma 4.1 ile ;)

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi

Buyrun hocam 4.0.4 rom aynı kaynaktan aldım linki

- - - Eklendi - - -

Artık İcs ten sonraki android sürümleri için stabilite çok fazla sorun olmamakta hocam yeni cihazlar için genelde tasarıma ve işlevselliğe ağırlık veriyorlar rom konusunda, hız konusu zaten aşıldı bi bakıma 4.1 ile ;)

Anladım arkadasım teşekkür ederim ilgine... Pek anlamadığım kimisi ingiltere sürümü diyor. Kimisi polonya diyor.. bunlarda doğal olarak kafa karıştırıyor:)

serif55

serif55

Üye
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu hocam :good:

OSMN85

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu hocam :good:
hocam bunu yukledım 4.0.4 ama sımdı kıeste desteklenmıyor dıyor ve otomatık kendı guncellemesınde kullanılabılır guncelleme yok dıyor bı yardım lutfen :/

serif55

serif55

Üye
hocam bunu yukledım 4.0.4 ama sımdı kıeste desteklenmıyor dıyor ve otomatık kendı guncellemesınde kullanılabılır guncelleme yok dıyor bı yardım lutfen :/

Cwm Recovery modu yüklümüydü hocam cihazda

Bu linkteki patch i kurduğunuzda Jb güncellemesini sorunsuz alabileceği yazıyor internette