Acil yardım arkadaşlar!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

wanted09

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım arkadaşlar!!!!!
Arkadaşlar Motorola atrix mb860 telefonumu suya düşürdüm. Sonrasında içini kurulayıp açtım, şu an çalışıyor. Ama dokunmatik ekranı çalışmıyor. Yurtiçinde parça sıkıntısı olduğu için ebay yoluyla getirteceğim. Ama hangi kısmı sipariş vereceğim tereddütte kaldım. En üstteki ekran kısmımı yoksa onun altındaki lcd kısmımı alacağım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

fingerback5

fingerback5

Üye
LCD kısmı diye düşünüyorum.Biliyorsun ekran çatlıyor ama dokunmatikler çalışmaya devam ediyor.Ekran sadece LCD paneli koruma amaçlı bir camdır.

wanted09

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeşim. Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Ama parçanın elimde patlamasını istemediğim için emin olmak istiyorum.

Kytos

Kytos

Üye
Kardeşim ben telefonu kayseriden bi mağazadan aldım ve benim dokunmatiğim bozulduğunda garantiye yolladım. Değiştirip yolladılar, parça bulmak sıkıntı değil eğer servise yollayabilirsen. Kendin alma derim ben, değişmesi zor. Başka birine taktırırsan servisten başka bi kişi değişim yaptığı için anında garanti dışı bırakırlar

wanted09

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum suya düştüğü için şuan garanti dışı olmuş durumda. Başkasına taktıracağım ekranı, ama hangi parçayı getirteceğim konusunda sıkıntı var. Senin telefonda hangi kısım değişti?

Kytos

Kytos

Üye
Dış ekran, lcd falan hepsi tamamen değişti

tihame

Üye
Kardes servis ucretli degiştirmesi lazım. Ebayla falan ugrasma