Peki doğru dizine attığınızdan emin misiniz?bende aynı yolu denedm ama tekrar wifi den baglantı istedi evimde de kablosuz yok .s
Hangi oyunun SD dosyasını atıyorsunuz?gameloft un içinde games açmayı unutmusum sımdı tekrar denicem sonucu bildiririm
Hangi oyunun SD dosyasını atıyorsunuz?
C.k hangi oyun?avatar bia2 assasinscreed falan bide C.k

C.k hangi oyun?
Zaten dediğim gibi bunları Gameloft klasöründe games klasörüne atarsanız sorun olmayacaktır eğer dosya eksik değil ise
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağları kapatıp öyle girin![]()
dostum once oyunu kur ama acma sakın . sonra sd dosyalarini arkadasin dedigi gibi yapistir ve sonra oyuna girmeyi dene bakalim buyuk ihtimalle olur ben hep boyle yapiyorum.
Sadece assassin's creed avatar ve brother in arms atacaksan onları Telefon hafızasında Gameloft klasöründe games klasörü içine atacaksın.snn dediğin şekilde olmadı :S wifi bağlantısı istyor dosyalar eksk değil knd telefnmda oynuyorum
çünkü ben de öyle yapıyorum.

dostum once oyunu kur ama acma sakın . sonra sd dosyalarini arkadasin dedigi gibi yapistir ve sonra oyuna girmeyi dene bakalim buyuk ihtimalle olur ben hep boyle yapiyorum.
Sadece assassin's creed avatar ve brother in arms atacaksan onları Telefon hafızasında Gameloft klasöründe games klasörü içine atacaksın.
Klasörlerini atıcaksın yani içindeki dosyaları değil.
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağ kapatıp gir.
Benim dediğim şekil kesinlikle oluyor çünkü başka şekil yokçünkü ben de öyle yapıyorum.
Oyunun dosyaları bilgisayarda var telefona hard format attıktan sonra tekrar klasör olarak telefona atıyorum giriyorum.
Türe nickli arkadaşımız da yapıyor ve oluyor
Olmaması imkansız gibi birşey çünkü başka yolu yok
Ya telefondan indiriceksin yada inmiş halini ilgili dizine atıcaksın budur yani![]()
ikisi de ayni kapiya cikayor her halukarda 
Sadece assassin's creed avatar ve brother in arms atacaksan onları Telefon hafızasında Gameloft klasöründe games klasörü içine atacaksın.
Klasörlerini atıcaksın yani içindeki dosyaları değil.
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağ kapatıp gir.
Benim dediğim şekil kesinlikle oluyor çünkü başka şekil yokçünkü ben de öyle yapıyorum.
Oyunun dosyaları bilgisayarda var telefona hard format attıktan sonra tekrar klasör olarak telefona atıyorum giriyorum.
Türe nickli arkadaşımız da yapıyor ve oluyor
Olmaması imkansız gibi birşey çünkü başka yolu yok
Ya telefondan indiriceksin yada inmiş halini ilgili dizine atıcaksın budur yani![]()
Androidde telefon hafızası SD Kart olarak geçiyor. Hafıza kartı ise External_SD olması gerekiyorklasördeki dosyaları telefon hafızasına mı atcam yoksa sd karta mı

Androidde telefon hafızası SD Kart olarak geçiyor. Hafıza kartı ise External_SD olması gerekiyor
SD Kartta Gameloft klasöründe games klasörü içerine ilgili oyunun SD Dosyalarının bulunduğu klasörü atıcaksın
Eğer başka oyun da atıcaksan isimlerini verir misin?
Çünkü her oyunun SD Dosyaları Gameloft klasörüne indirilmiyor.
Hmmm. Arkadaşın telefonu ne peki?yok bu oyunlar sadece ama bnm telefonumda oyunlar çalışıyo ama sd kartta gözüküyo yani yerel de değil telefonumda yerel e bakdım telefon hafızasına yani gameloft kalsörüde yok orda tam bi anlatırmısın :S
Onu en başta sorsaymışım keşke 
Hmmm. Arkadaşın telefonu ne peki?Onu en başta sorsaymışım keşke
![]()
Dosyaları kendi telefonundan nereden aldıysan arkadaşının telefonunda da aynı yere at bu kadar2side ideos x5 and sürümü 2.3.5