Acil yardım arkadaşlar oyunların sd dosyalarıyla ilgili !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadrose

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım arkadaşlar oyunların sd dosyalarıyla ilgili !!
Arkadaslar bnm telefonumda olan bi oyunun sd dosyasını kardeşimin telefonuna atıp nasıl çalıştırabilirim 1 yol denedim olmadı yardım edebilcekler yazabilirmi lütfen

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hangi oyunun SD dosyalarını istiyorsan onun klasörünü kopyala (bulunduğu dizin önemli) Örn: Gameloft klasörünün games klasöründe bir SD Klasörü.
Arkadaşının telefonunda kendi telefonundan hangi dizinden aldıysan olduğu gibi arkadaşının telefonunda aynen o dizine yapıştır.
Oyunu kur ve gir bu kadar.
Sen nasıl bir yol denedin?

deadrose

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı yolu denedm ama tekrar wifi den baglantı istedi evimde de kablosuz yok .s

Rich4arD

Rich4arD

Üye

deadrose

Üye
    Konu Sahibi
gameloft un içinde games açmayı unutmusum sımdı tekrar denicem sonucu bildiririm

Türe

Türe

Üye
dostum once oyunu kur ama acma sakın . sonra sd dosyalarini arkadasin dedigi gibi yapistir ve sonra oyuna girmeyi dene bakalim buyuk ihtimalle olur ben hep boyle yapiyorum.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
avatar bia2 assasinscreed falan bide C.k
C.k hangi oyun?
Zaten dediğim gibi bunları Gameloft klasöründe games klasörüne atarsanız sorun olmayacaktır eğer dosya eksik değil ise :)
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağları kapatıp öyle girin :)

deadrose

Üye
    Konu Sahibi

C.k hangi oyun?
Zaten dediğim gibi bunları Gameloft klasöründe games klasörüne atarsanız sorun olmayacaktır eğer dosya eksik değil ise :)
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağları kapatıp öyle girin :)

snn dediğin şekilde olmadı :S wifi bağlantısı istyor dosyalar eksk değil knd telefnmda oynuyorum

----------Eklendi @ 01:29:15 ---------- Yazıldı @ 01:27:52 ----------

dostum once oyunu kur ama acma sakın . sonra sd dosyalarini arkadasin dedigi gibi yapistir ve sonra oyuna girmeyi dene bakalim buyuk ihtimalle olur ben hep boyle yapiyorum.

bide bu şekilde deniyecem

Rich4arD

Rich4arD

Üye
snn dediğin şekilde olmadı :S wifi bağlantısı istyor dosyalar eksk değil knd telefnmda oynuyorum
Sadece assassin's creed avatar ve brother in arms atacaksan onları Telefon hafızasında Gameloft klasöründe games klasörü içine atacaksın.
Klasörlerini atıcaksın yani içindeki dosyaları değil.
Oyunlara girerken wifi ve mobil ağ kapatıp gir.
Benim dediğim şekil kesinlikle oluyor çünkü başka şekil yok :) çünkü ben de öyle yapıyorum.
Oyunun dosyaları bilgisayarda var telefona hard format attıktan sonra tekrar klasör olarak telefona atıyorum giriyorum.
Türe nickli arkadaşımız da yapıyor ve oluyor :)
Olmaması imkansız gibi birşey çünkü başka yolu yok :)
Ya telefondan indiriceksin yada inmiş halini ilgili dizine atıcaksın budur yani :)

Türe

Türe

Üye
bir deneyin bakalim olmazsa nawy ye de bir danismanizi oneririm android bilgisi iyidir.

deadrose

Üye
    Konu Sahibi

bakalım deniyecem simdi

Türe

Türe

Üye

Sadece assassin's creed avatar ve brother in arms atacaksan onları Telefon hafızasında Gameloft klasöründe games klasörü içine atacaksın.
Benim dediğim şekil kesinlikle oluyor çünkü başka şekil yok :) çünkü ben de öyle yapıyorum.
Oyunun dosyaları bilgisayarda var telefona hard format attıktan sonra tekrar klasör olarak telefona atıyorum giriyorum.
Ya telefondan indiriceksin yada inmiş halini ilgili dizine atıcaksın budur yani :)

evet yani sadece siralama farkli :ehe ikisi de ayni kapiya cikayor her halukarda :)

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

deadrose

Üye
    Konu Sahibi

klasördeki dosyaları telefon hafızasına mı atcam yoksa sd karta mı

Rich4arD

Rich4arD

Üye
klasördeki dosyaları telefon hafızasına mı atcam yoksa sd karta mı
Androidde telefon hafızası SD Kart olarak geçiyor. Hafıza kartı ise External_SD olması gerekiyor :)
SD Kartta Gameloft klasöründe games klasörü içerine ilgili oyunun SD Dosyalarının bulunduğu klasörü atıcaksın :)
Eğer başka oyun da atıcaksan isimlerini verir misin?
Çünkü her oyunun SD Dosyaları Gameloft klasörüne indirilmiyor.

deadrose

Üye
    Konu Sahibi

Androidde telefon hafızası SD Kart olarak geçiyor. Hafıza kartı ise External_SD olması gerekiyor :)
SD Kartta Gameloft klasöründe games klasörü içerine ilgili oyunun SD Dosyalarının bulunduğu klasörü atıcaksın :)
Eğer başka oyun da atıcaksan isimlerini verir misin?
Çünkü her oyunun SD Dosyaları Gameloft klasörüne indirilmiyor.

yok bu oyunlar sadece ama bnm telefonumda oyunlar çalışıyo ama sd kartta gözüküyo yani yerel de değil telefonumda yerel e bakdım telefon hafızasına yani gameloft kalsörüde yok orda tam bi anlatırmısın :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
yok bu oyunlar sadece ama bnm telefonumda oyunlar çalışıyo ama sd kartta gözüküyo yani yerel de değil telefonumda yerel e bakdım telefon hafızasına yani gameloft kalsörüde yok orda tam bi anlatırmısın :S
Hmmm. Arkadaşın telefonu ne peki? :) Onu en başta sorsaymışım keşke :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
2side ideos x5 and sürümü 2.3.5
Dosyaları kendi telefonundan nereden aldıysan arkadaşının telefonunda da aynı yere at bu kadar :)
Eğer tek tek uzun uzun anlatmamı istiyorsan bayaa ayrıntılı anlatırım sorun değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt