Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil yardım antivirüs silinmiyor 5800
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
Acil yardım antivirüs silinmiyor 5800
Ya bi antivirüs yükledim kaldır diyorum kaldırılıyor dediği ekranda öyle kalıyor hiç ilerlemiyor sırf buna sinir olduğumdan kalktım açtım bilgisayarı yardım edin lütfen :S nası silerim bu adi antivirüsü ya
cabbar100
Üye
Batch Uninstall diye bir program var belki yardımı dokunur.(ovi store'da var)
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
çok saol onu bilg.dan indirebiliyormuyum peki beceremedimde
not: belki program arka planda falan çalışıyor olabilir. Virüs programına girip çalışmasını falan durdur öyle dene bide eğer varsa böyle bir şey (sadece fikir yürütüyorum)
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
yok ya kpattım. indirdim batch uninstall da silemiyor tel.a kurdum galiba..:S napcam ya
cabbar100
Üye
Bilgilerini yedekleyip telefona hard fortmat atman lazım. Ama program telefonda bir sorun yaratmıyorsa bırak kalsın bence. Aklıma başka bir şey gelmiyor kardeş
not: programı indirdiğin konuda senin gibi sorun yaşayan başka biri de var mı? Bakmadıysan bir bak nerden indirdiysen o programı.
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
sorun o lmuyoda sinirlerime sorun bu kardeş :S
JayJayyy
Üye
virüs programı otomatik tel hafızasına kaydedilir.yapacağın dosya yöneticisinden onun klasörünü silip tekrar kaldırmayı denemek.olmadı hard format atmak.
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
çok saolun privateden bişeler sildim sildim en son pc suiteden sildim gitmiş