Acil yardım antivirüs silinmiyor 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım antivirüs silinmiyor 5800
Ya bi antivirüs yükledim kaldır diyorum kaldırılıyor dediği ekranda öyle kalıyor hiç ilerlemiyor sırf buna sinir olduğumdan kalktım açtım bilgisayarı yardım edin lütfen :S nası silerim bu adi antivirüsü ya

cabbar100

cabbar100

Üye
Batch Uninstall diye bir program var belki yardımı dokunur.(ovi store'da var)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
çok saol onu bilg.dan indirebiliyormuyum peki beceremedimde

cabbar100

cabbar100

Üye
Şu konuda var 5800 xm'e uyumlu versiyonu. Ama işine kesin yarar mı bilmiyorum. Bu olmazsa galiba virüs programı hafıza kartındaysa format atman gerekebilir.

not: belki program arka planda falan çalışıyor olabilir. Virüs programına girip çalışmasını falan durdur öyle dene bide eğer varsa böyle bir şey (sadece fikir yürütüyorum)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
yok ya kpattım. indirdim batch uninstall da silemiyor tel.a kurdum galiba..:S napcam ya

cabbar100

cabbar100

Üye
Bilgilerini yedekleyip telefona hard fortmat atman lazım. Ama program telefonda bir sorun yaratmıyorsa bırak kalsın bence. Aklıma başka bir şey gelmiyor kardeş :allalla:

not: programı indirdiğin konuda senin gibi sorun yaşayan başka biri de var mı? Bakmadıysan bir bak nerden indirdiysen o programı.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
sorun o lmuyoda sinirlerime sorun bu kardeş :S

JayJayyy

Üye
virüs programı otomatik tel hafızasına kaydedilir.yapacağın dosya yöneticisinden onun klasörünü silip tekrar kaldırmayı denemek.olmadı hard format atmak.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun privateden bişeler sildim sildim en son pc suiteden sildim gitmiş :)

--------------- Ekleme ---------------

hepnze iyi geceler:===)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt