acil yardıııııım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferhat1632

Üye
    Konu Sahibi
acil yardıııııım
arkadaşlar ben nokıa 6600a format atarken batarya çıktı telefonu açıyorum açılmıyo bir yazı çıkıyor phone start-up failed contact the retailer diye bir yazı ne yapcam arkadaşlar lütfen yardım edin:((((:vur

bafralimk

bafralimk

Üye
Benim bildiğim kadarı format esnasında telefonun şarzı biterse veya batarya cıkarsa telefon sakat kalır ve düzelme şansı cok az o yazılar büyük ihtimalle telefonun açılması hatalı satıcınızla görüşün yazar benim önerilerim çekebilirsen format çek olmuyorsa imeil kodunu değiştir nns diye imeil değiştirme programı var benim diye bileceklerim bukar

--------------- Ekleme ---------------

Bunlar işe yaramazsa birde versiyon at telefona büyük ihtimal versiyonda çalışır

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
arkadaşım probleminin tek çözümü teknik servis gibi görünüyo. daha fazla hasara yol açmadan bence hemen teknik servise bi göster

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hard formatı dene yıldız 3 yes tuşu ve açma kapama tuşu hepsine birden basarak dene

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Arkadaşın Sorununun Çözümü bende :) Arkadaşım Telindeki Arıza Metininin Türkçesi "Telefon Açılması Hatalı. Lütfen Satıcınızla Görüşün" Bana Da İlk Olduğunda Başka Çare Yok Kesin Servislik Demiştim Ama Kendi Kendime Bir Yolla Açtım Teli. Ve Sizinle Paylaşıyorum.

Öncelikle Teli Kapat. Şarjı Tak Nokia Yazısı Gelcek Sonra Gitcek Ve Sarj İbresi Kalcak Sadece Ekranda. O Zaman Teli Açma Tuşuna Basılı Tut. %70 İhtimal Yine Aynı Hatayı Alacaksın. Ümitsizliğe Kapılma. Tekrar Basılı Tutup Teli Kapa. Yine nokia Yazısı Çıkacak Sonra Yine Sadece Ekranda Şarj İbresi Kalcak. Teli TEkrar Aç. Bu Sefer Telin Açılacak. Olduğunda Burdan Bi teşekkür Edersin Artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt