acil telefon seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
acil telefon seçimi
selamun aleyküm;

sybiandan sonra android bi cihaz almaya karar verdim,biraz birikmişim var öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim,en uygun yer olarak burayı gördüm.bildiğim güvenilir biyer var her cihazı ucuza satıyor.satıcıda gerçekten çok güzel cihazlar var kararsız kaldım.

galaxy I9000 425 TL
galaxy mini 2 260 TL
galaxy gio 240 TL
gal.. ace 325 TL
galaxy xcover 350 TL
galaxy mini 230 TL
galaxy Y 240 TL
İ5510 galaxy 551 200 TL
galaxy fit 250 TL
galaxy apollo 200 tl
galaxy 5 165 tl
galax. b7510 pro 260 tl
galaxy spica 185 tl

evet beyler bi fırsat yakaladım satıcıdaki telefonlar genelde bunlar fiyatta bunlar (lütfen özelden sms atmayın nerde satılıyo gibisinden) hangisi alsam acaba kararsız kaldım galaxy s alcak gibiyim.şimdiden yardımlarınız için teşkkürler galaxy ace de iyi gibi.cihazlar sıfır kutulu ürün 2. el deil kaçak deil galaxy mini 2 de iyide ekran kalitesi hoşuma gitmedi.hangisini almalıyım galaxy ace rahat alırımda I9000 almak için 3 4 hafta beklemem gerekbilir.

Kerim.

Üye
fiyatlar cok ucuz.ben olsam guvenmezdim.

Konu Sahibi
spot ürün olduğundan ucuz kredi kart çekilmiyor peşin para olcak. alan kişiler memnun sonuçta sıfır ürün

Kerim.

Üye
onlarda kapanma ve bir daha acilmama sorunu olabiliyor.spot'a bulasmamani tavsiye ederim

Konu Sahibi
gerçekten öyle bir sorun oluyormu bi bilgin varsa anlatırmısın kapanma derken ?

Konu Sahibi
ben daha önce öyle bişey duymadımda şaşırdım (:

Konu Sahibi
bencede en akıllıca seçim ace gibi

SkyLaBTR

Üye
Kronik hata yoksa ya i9100 ya da mini2

Konu Sahibi
kronik hata dediğiniz ne ?

Kerim.

Üye
arkadaslar galaxy s var ve ace oneriyorsunuz.

Tepkiler: mustafaxxx
Galaxy S veya mini 2 bencede

kapansa bile telefoncuda 5 liraya imei no atarak yaparsın

Konu Sahibi
yok türkiye kayıtlı kronik hata dediğiniz o muydu?
galaxy mini 2 nasıl ekran kötü diyorlar doğrumudur galaxy S nasıl baya araştırdım ama verdiğim paraya değermi mini 2 alsam pişman olurmuyum?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok türkiye kayıtlı kronik hata dediğiniz o muydu?
galaxy mini 2 nasıl ekran kötü diyorlar doğrumudur galaxy S nasıl baya araştırdım ama verdiğim paraya değermi mini 2 alsam pişman olurmuyum?

mini2 kesinlikle alma,ekranı falan çok kötü bir cihaz. galaxy s al kardeşim.

MrExpert

Üye
Spot alınmaz 6Ay sonra çoğu kapanıyor ...

Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler satan adamla az önce konuştum bi sıkıntı çıkarmı diyede için rahat olsun dedi (: galaxy S nekadar idareder işimi görürmü daha önce android kullanmadım ilk android cihazım olcak mmnun kalırmıyım ?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

memnun kalırsın s güzel cihaz forumda sana yardımcı olabilecek kişiler de mevcut ama spot konusunu bir daha düşün derim kardeşim,satan adamın sana kapanır diyecek hali yokki.

Konu Sahibi
Tanış bi telefoncu var kapanan telleri 20 tl ye garanti vererek ıma değiştiriyor + turkıye kayıtlıymış cihaz sizcede uygun deilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...