HakaN-06 Üye Sıfırı 1099 TL iken 2.eline 899 TL verilmez güzel kardeşim 899 TL'ye 200 daha ekle sıfır al illa 2. el cihaz almak istiyorsan biraz bekle 2.el yurtiçi garantili tertemiz 4s alırsın s3'ü aratmaz
Sıfırı 1099 TL iken 2.eline 899 TL verilmez güzel kardeşim 899 TL'ye 200 daha ekle sıfır al illa 2. el cihaz almak istiyorsan biraz bekle 2.el yurtiçi garantili tertemiz 4s alırsın s3'ü aratmaz
Invoke Üye Kerim.' Alıntı: almaya karar verdim ama babam aldirmiyor arkadaslarmalesef param hazir ama aldirmiyorlar yardim eden herkese cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Sonradan yorum yazan arkadaşlar, önceki yorumları okumuyor mu?
Kerim.' Alıntı: almaya karar verdim ama babam aldirmiyor arkadaslarmalesef param hazir ama aldirmiyorlar yardim eden herkese cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Sonradan yorum yazan arkadaşlar, önceki yorumları okumuyor mu?
IchigoKurosaki Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sonradan yorum yazan arkadaşlar, önceki yorumları okumuyor mu? Genişletmek için tıkla ... "Alacaksan"
-qarapapaq-' Alıntı: Sonradan yorum yazan arkadaşlar, önceki yorumları okumuyor mu? Genişletmek için tıkla ... "Alacaksan"
s.ileli Üye İşlemcisi dikkat et 4 cekirdek mi 2 cekirdek mi samsungun urettigi 2 cekirdekli s3lerde var
Krofessional s.ileli' Alıntı: İşlemcisi dikkat et 4 cekirdek mi 2 cekirdek mi samsungun urettigi 2 cekirdekli s3lerde var Genişletmek için tıkla ... Türkiye de onlar satılmıyor buraya uluslararası geliyor sadece gerçi yurtdışıda alabilir ama burda sorun çıkartır buyuk ıhtımal
s.ileli' Alıntı: İşlemcisi dikkat et 4 cekirdek mi 2 cekirdek mi samsungun urettigi 2 cekirdekli s3lerde var Genişletmek için tıkla ... Türkiye de onlar satılmıyor buraya uluslararası geliyor sadece gerçi yurtdışıda alabilir ama burda sorun çıkartır buyuk ıhtımal
codblackops2 Üye Kerim.' Alıntı: almaya karar verdim ama babam aldirmiyor arkadaslarmalesef param hazir ama aldirmiyorlar yardim eden herkese cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... senin için en iyisi olmuş az sabret eminim beklediğine değer
Kerim.' Alıntı: almaya karar verdim ama babam aldirmiyor arkadaslarmalesef param hazir ama aldirmiyorlar yardim eden herkese cok tesekkurler Genişletmek için tıkla ... senin için en iyisi olmuş az sabret eminim beklediğine değer