Öneri Acil ram sürekli dolu

Sponsorlu Bağlantılar

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Acil ram sürekli dolu
Arkadaşlar benim samsung gt n7100 note 2 telefonumun birkaç gündür ram sorunu var. Önceleri programları sonlandirdigimda kullanılan ram 400 500 civarı oluyordu..ama şimdi ise 1.30 gb dan aşağı düşüremiyorum.cache cleaner .. clean master kullanıyorum nafile . Lütfen Yardım edin

TheMadness

TheMadness

Üye
Normal bence

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Arkada calisan uygulamalar etkiliyor. Bende 800-1100 arasinda oluyor

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Normal. Ayrıca üst konuyu da okuyun ramle ilgili

• Beğen
sacid589

sacid589

Üye
normal falan deil ben temizleyince 550mb e fln dusuyo

• Beğen
Tmobile

Tmobile

Üye
eğerki en son yüksek işlem yani ram gücü gerektiren ve arkaplanda çalışan bir uygulama varsa ondan olabilir veyatta virüs girmiş te olabilir bir taratın virüs programıyla olmazsa çok çok kasıyorsa restore(format) atarsanız düzelicektir :D.

• Beğen
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Telefona reset de atamıyorum ki kardeşim ya :( ..telefon hem imei değiştirilmiş. Hem 2. El olarak aldım. Hele bir de güncelleyim dedim.telefonunuz modifiye edilmiş güncellenemez uyarısı çıkıyor :( ..Ayrıca yardımcı olmak isteyen arkadaşlar çok teşekkürler

Tmobile

Tmobile

Üye
Telefona reset de atamıyorum ki kardeşim ya :( ..telefon hem imei değiştirilmiş. Hem 2. El olarak aldım. Hele bir de güncelleyim dedim.telefonunuz modifiye edilmiş güncellenemez uyarısı çıkıyor :( ..Ayrıca yardımcı olmak isteyen arkadaşlar çok teşekkürler
neden reset atamıyorsun 2. el le bir ilgisi yokki bilmiyormuydun alırken.

• Beğen
Ctnosmn

Ctnosmn

Üye
FMR memory Cleaner
Öneririm ben kullanıyorum cok işe yarıyoFMR memory Cleaner
Öneririm ben kullanıyorum cok işe yarıyo

• Beğen
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Fmr memory cleaner hemen bakıyorum

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
telefonunuz rootlu mu

• Beğen
ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
hepsini boşver.uygulama yöneticisinden google play,google hesap yöneticisi ve g. play hizmetleri hariç devre dışi bırak(eğer google play kulanmıyorsan onlarıda devre dışi bırak) sonra telefonu rootla ardından grenifyi yükle bütün uygulamaları uyut masaüstünede hepsini uyut widgetini ekle
operasyon tamamdır

• Beğen
sacid589

sacid589

Üye
Kardesim root fln ugrasma sacma sapan seylerle internette formatlama anlatiliyor formatla sifir telefonun olsun

• Beğen
hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. .ancak surekli cache cleaner clean master kullanarak biraz alan açabiliyorum...zaten telefonu 2. El aldım. Güncelleme yapmak istediğimde telefonunuz modifiye edilmiş güncellenemez diye uyarı veriyor

kule169

kule169

Üye
kardeş grenify programını yükle ve bütün programıları uyut uyutunca ram kullanmıyo arka planda

2463912

Kapalı Hesap
@kule169 Kardeş galaxy young için var mı ?
Bir kaç tane indirdim desteklemiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt